Video. Teixeira, decisiv pentru FCSB. A fost penalty la portughez?

Eduard Popa   
in Stiri sportive
09/04/2018, 22:18
Video. Teixeira, decisiv pentru FCSB. A fost penalty la portughez?

Teixeira a intrat la pauza meciului cu oltenii, în locul lui Cristi Tănase. 4 minute mai târziu, portughezul a reuşit un dribling fabulos pe linia de fund prin care l-a păcălit pe bulgarul Dimitrov, cel care l-a împins din spate pe mijlocaşul FCSB.

Arbitrul partidei, Istvan Kovacs, nu a ezitat şi a arătat punctul cu var. Penalty-ul a fost transformat de Florin Tănase, celălalt jucător care a intrat la pauza meciului, în locul lui Constantin Budescu. (vezi ambele faze aici)

Teixeira, gol pentru FCSB şi în meciul cu CS U Craiova

În ciuda faptului că ajunge la 38 de ani, portughezul arată o formă bună în acest sezon la FCSB. Înainte de meciul cu Craiova, stelistul avea 4 goluri înscrise şi 3 pase decisive, în ciuda faptului că a fost folosit mai mult ca rezervă. Unul dintre cele două goluri înscrise în Liga 1 de Teixeira a fost marcat în meciul câştigat de Steaua la Drobeta Turnu Severin, scor 5-2, împotriva celor de la Craiova. Celălalt gol, în prelungirile meciului cu Dinamo. 

Ştirea MOMENTULUI

Jucătorii lui Dinamo, amenințați că nu-și vor mai primi salariile! ”Ei știu doar să aibă cereri”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×