Carousel hot news

Lusitanul nostru, anti-Portugalia: “Putem face ISTORIE cu Sporting!”

FCSB joacă miercuri, de la ora 21:45, cu Sporting Lisabona în returul play-off-ului Ligii Campionilor. Steliştii sunt optimişti după rezultatul de egalitate, 0-0, obţinut în partida din...
23.08.2017 | 00:01
Lusitanul nostru, anti-Portugalia:
ADVERTISEMENT

FCSB joacă miercuri, de la ora 21:45, cu Sporting Lisabona în returul play-off-ului Ligii Campionilor. Steliştii sunt optimişti după rezultatul de egalitate, 0-0, obţinut în partida din capitala Portugaliei. Înaintea meciului de pe Arena Naţională, Filipe Teixeira a vorbit despre confruntarea cu Sporting.

Mijlocaşul ofensiv a declarat că se aşteaptă la un meci greu în returul cu Sporting, dar că şi el, dar şi colegii săi sunt pregătiţi să dea totul pe teren pentru un rezultat care să le permită calificarea în faza grupelor. Teixeira a precizat că formaţa lusitană este un ofensivă şi că a lucrat cu Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting, atunci când era în perioada junioratului.

“Ne aşteaptă un meci foarte greu, un meci mai greu decât cel de la Lisabona. O să întâlnim o echipă ofensivă, foarte bună. Suntem pregătiţi şi o să dăm totul pe teren. Ultimul joc al celor de la Sporting a fost foarte bun, au câştigat cu 5-0 pe un teren foarte dificil. Ei sunt favoriţi, dar nouă ne rămâne să înscriem când avem ocazie şi să oprim această forţă ofensivă a celor de la Sporting.

ADVERTISEMENT

Să joc în Champions League înseamnă mult, ar fi ceva minunat pentru mine şi pentru echipă. Noi întâlnim o echipă din Portugalia şi mâine o să facem totul pentru a ne califica. Suntem convinşi că putem să facem istorie. Eu cred că mâine o să vedem aceeaşi echipă ofensivă, care intră cu o intensitate puternică, dar trebuie să reuşim să ne facem ocazii şi să înscriem. Este un antrenor pe care eu îl cunosc, un antrenor care m-a pregătit când aveam 16-17 ani. Nu am vorbit despre fotbal cu el, ci despre cum sunt. M-a felicitat pentru meci, pentru rezultat. Mă simt foarte bine în România în ciuda vârstei pe care o am. Încerc să fiu la un nivel cât mai înalt, mă antrenez cu seriozitate, iar suporterii echipei apreciază asta”, a declarat Filipe Teixeira la conferinţa de presă premergătoare meciului retur cu Sporting.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri