Fotbal intern

Teixeira, omul meciului pentru Steaua. Ce a spus după egalul cu Dinamo

În ciuda faptului că se apropie cu paşi repezi de 38 de ani, Filipe Teixeira nu îşi arată în niciun fel vârsta.
19.02.2018 | 09:05
Teixeira omul meciului pentru Steaua Ce a spus dupa egalul cu Dinamo

Portughezul a fost integralist în derby-ul României şi a reuşit să înscrie golul egalizator în al doilea minut de prelungiri. Teixeira a început meciul în bandă, apoi a trecut în centru, alături de Mihai Pintilii. Cu toate acestea, el a arătat o vitalitate ieşită din comun, la numai 3 zile după ce jucase cu Lazio. 

“Dinamo a avut 2-0 şi am putut egala în ultima secundă, ca să zic aşa. Să spunem că e ok. Sunt mulţumit de joc, am creat multe ocazii, echipa arată de la meci la meci mai bine şi mă bucur pentru asta. Suntem trişti că nu am luat 3 puncte azi”, a spus veteranul lusitan pentru un post de televiziune. 

Teixeira aşteaptă o prestaţie bună a echipei şi cu Lazio

Portughezul a marcat după o ezitare a lui Hanca, dinamovistul cerând un henţ arbitrului. „Nu ştiu ce a cerut Hanca la arbitru la faza golului, eu mă bucur că am marcat. Am muncit foarte mult, nu e uşor să facem asta după un meci ca cel cu Lazio, dar e ok, cred ca o să ajungem în playoff chiar foarte bine”.

Teixeira aşteaptă acum returul cu Lazio, meci în care a intrat în repriza secundă şi a evoluat la închidere, alături de tânărul Nedelcu: „S-au schimbat nişte jucători azi, avem un lot valoros, cine joacă poate să facă ce trebuie şi ce vrea antrenorul. Vedem, urmează un meci foarte greu la Lazio, sperăm să facem un rezultat de calificare. Eu sunt bine, mă simt bine, o să fiu 100% cu Lazio. Sincer, nu mă simt obosit”, a spus fotbalistul care a ajuns în acest sezon la FCSB, unde a adunat 4 goluri şi 3 pase decisive în toate competiţiile.