TEIXEIRA avertizează: "Puteam câştiga. Acasă va fi mult mai greu"

Teixeira, FCSB

Una dintre marile surprize pregătite de FCSB gazdelor de la Sporting a fost revenirea miraculoasă a portughezului Filipe Teixeira. Acesta a intrat pe teren chiar cu riscum de a i se umfla glezna şi şi-a ajutat echipa să obţină un rezultat pozitiv. În pofida acestui 0-0 dătător de speranţe, Teixeira avertizează că mecioul de pe teren propriu va fi mult mai greu pentru FCSB.

”Mă bucur că am putut să revin, să ajut echipa, să facem un rezultat bun. Putea fi mai bine dacă reuşeam să marcăm aici, dar asta e. Am avut şi familia, părinţii au venit la meci şi mă bucur că am putut să joc şi echipa a făcut un rezultat bun. Pe mine nu mă prea interesează cine e adversar, încerc să-mi fac jocul, să fac un meci bun, să-mi ajut echipa. Chiar puteam să câştigăm aici. Eu cred că o să fie mult mai greu acasă”, a declarat Filipe Teixeira.

Teixeira opinie. "Am forţat, vroiam să ajut echipa şi să mă vadă familia"

Mijlocaşul de 36 de ani a povestit cum a decurs recuperarea după accidentarea suferită în meciul cu Astra şi susţine că el a fost cel care a ales să rişte şi să joace, deşi nu era refăcut sută la sută. ”Chiar după meci mi s-a dat să fac un tratament, am fost mereu cu staff-ul medical, am încercat să revin cât mai repede. Eu am insistat să joc. Sunt din Portugalia, mi-a venit familia şi voiam să ajut echipa. Glezna e ok, e umflată, dar e ok”, a dezvăluit Teixeira.

Teixeira consideră că absenţa lui Pintilii, eliminat în a doua repriză a meciului cu Sporting, va conta, dar e convins că se va găsi cineva să-l înlocuiască pe internaţionalul român. ”Pintilii este ca şi un căpitan pentru noi. Sigur că va fi greu fără el acasă, dar sunt alţi jucători care pot să facă treabă bună şi vom vedea ce va fi la retur”, a mai spus Teixeira. La finalul meciului, portughezul s-a întreţinut câteva minute cu antrenorul portughezilor, Jorge Jesus. Cei doi se cunosc de pe vremea când Teixeira era junior la Felgueiras, iar Jesus pregătea echipa mare.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004