Rămâne Teixeira la FCSB? În ce condiţii semnează noul contract!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
25/03/2018, 12:25
Rămâne Teixeira la FCSB? În ce condiţii semnează noul contract!

Nu doar Nicolae Dică se află în ultimele luni de contract cu FCSB. Pe lângă antrenorul roş-albaştrilor la echipă mai sunt şi fotbalişti care sunt pe finalul angajamentelor, iar unul dintre aceştia este Filipe Teixeira. Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK.RO că fotbalistul portughez nu trebuie să îşi facă griji cu privire la viitorul său la FCSB.

Ca şi în cazul lui Nicolae Dică, şi la Teixeira situaţia e la fel. Teixeira va continua la Steaua şi de la vară. Eu sunt om de cuvânt, iar când vă spun ceva, atunci aşa este. Nu mă interesează că Teixeira are 37 de ani. El este unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai mei de la echipă şi o să mă bazez pe el şi în sezonul următor”, ne-a spus Becali.

Teixeira nu a primit nici o ofertă scrisă!

În ciuda garanţiilor lui Gigi Becali, FANATIK.RO a aflat că mijlocaşul Filipe Teixeira nu a primit nici până la această oră o ofertă concretă pentru prelungirea contractului cu FCSB. Astfel, este mai mult ca sigur că patronul vicecampionilor aşteaptă să vadă dacă echipa sa va obţine titlul de campioană în Liga 1 Betano. Apropiaţii portughezului chiar cred că lui Filipe i se va propune prelungirea doar dacă ”roş-albaştrii” termină primii în vară.

Dacă FCSB nu va câştiga campionatul, atunci, la 37 de ani, Teixeira nu mai pare atât de util pentru Becali, în ciuda declaraţiilor patronului. Mai ales că Gigi are nevoie, cum spunea, de mijlocaşul portughez în preliminariile Ligii Campionilor. Patronul lui FCSB a declarat în repetate rânduri că, pentru el, cel mai important este ca echipa lui Nicolae Dică să câştige titlul de campioană .

19 meciuri a jucat Teixeira în Liga 1 Betano pentru FCSB în acest campionat

2 goluri a marcat Teixeira pentru FCSB în acest campionat

Închide ×