Fotbal intern

Foto. Ipostaze inedite cu Filipe Teixeira. Stelistul s-a antrenat alături de băieţii lui

FCSB va primi vizita formaţiei CSM Politehnica Iaşi, duminică, de la ora 20.45, iar steliştii trag tare la antrenament.
Autor: Iuliana Spirache | 29.03.2018 | 17:07

Meciul cu echipa lui Flavius Stoican este foarte important pentru FCSB. Trupa “roş-albastră” are nevoie de cele trei puncte puse la bătaie în etapa a 3-a din playoff-ul Ligii 1 Betano. FCSB o poate depăşi pe CFR Cluj în clasamentul Ligii 1 Betano după această rundă, dacă şi liderul din Gruia se va încurca în meciul cu CS Universitatea Craiova.

Astfel, jucătorii lui Nicolae Dică trag tare la antrenamente pentru a nu întâmpina probleme în partida cu CSM Politehnica Iaşi de duminică. Unul dintre cei mai serioşi jucători din lotul FCSB-ului este Filipe Teixeira. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Băieţii lui Teixeira s-au făcut “antrenori”

Joi după amiază, lusitanul în vârstă de 37 de ani s-a prezentat la antrenament alături de cei doi băieţi ai săi. Mai mult, mijlocaşul care a trecut şi pe la PSG şi West Brom a rămas în sala de fitness după pregătirea susţinută sub comanda lui Nicolae Dică şi s-a antrenat alături de cei doi copii ai săi. Mezinul familiei chiar i-a sărit în ajutor lui Felipe Teixeira atunci când portughezul îşi lucra abdomenul. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE