Fotbal intern

Teja la FCSB în locul lui Dică, șanse puține! Pustai: „La Mediaș e liniște, dincolo poate veni și zmeul”

03.10.2018 | 20:59
Teja la FCSB in locul lui Dica sanse putine Pustai La Medias e liniste dincolo poate veni si zmeul

Varianta ca Mihai Teja să ajungă la FCSB în locul lui Nicolae Dică are șanse puține spre deloc! Cel puțin, așa crede Cristi Pustai, directorul tehnic al celor de la Gaz Metan Mediaș. În urmă cu două săptămâni s-a vehiculat ca posibilă numire pe banca tehnică a roș albaștrilor numele lui Teja, dar între timp Dică a reușit să mai redreseze din probleme.

Situația lui Teja a lămurit-o Cristi Pustai care a declarat cât se poate de clar că nici nu se pune problema în acest moment ca antrenorul să plece la București: “Oricine e de vânzare….Eu cred că Mihai e cu picioarele pe pământ și după zvonuri…eu cred că, fiind FCSB, oricine îi dădea un răspuns. El e cu picioarele cu pământ. Noi avem aici muncă de făcut, iar apoi poate merge. Dar cred că acum e fericit la Mediaș”, a declarat Cristi Pustai pentru o televiziune de sport

Teja la FCSB în locul lui Dică, șanse puține! Mihai Teja in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, sambata 18 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mihai Teja a semnat cu Gaz Metan Mediaș în vara acestui an

Teja la FCSB în locul lui Dică, șanse puține!

Chestionat despre mirajul FCSB-ului, Cristi Pustai a răspuns la fel de prompt. “Dar la Mediaș e liniște, dincolo poate veni și zmeul”, a declarat directorul tehnic al medieșenilor în legătură cu trecerea lui Teja la echipa lui Gigi Becali. De remarcat că actualul antrenor al celor de la Gaz Metan se află la echipă din această vară când l-a înlocuit chiar pe Pustai în funcție.

Mihai Teja a început să antreneze în 2013 când a semnat cu Universitatea Cluj. Un an de zile a petrecut în Ardeal, Teja după care a plecat la Federație acolo unde i s-a propus să se ocupe de echipa națională de tineret a României. Nu a rezistat prea mult alături de tricolorii mici fiind chemat în Ștefan cel Mare. Cinci jocuri a antrenat-o pe Dinamo, partide în care a reușit să câștige de două ori, bifând însă și trei înfrângeri. S-a întors la Universitatea Cluj, după care a plecat la Pandurii Târgu Jiu, pentru ca din 2018 să semneze cu Gaz Metan Mediaș.

46 de partide a antrenat-o Mihai Teja pe Universitatea Cluj