Fanatik Show

Teja: “Salariul de la FRF este mai mic decît cel de la U Cluj” Ce jucători l-au impresionat

Mihai Teja a dezvăluit care sînt principalele obiective care i s-au trasat în momentul în care a acceptat să preia echipa naţională de tineret. Totodată, selecţionerul U-21 a precizat că...
20.11.2014 | 18:15
Teja Salariul de la FRF este mai mic decit cel de la U Cluj Ce jucatori lau impresionat

Mihai Teja a dezvăluit care sînt principalele obiective care i s-au trasat în momentul în care a acceptat să preia echipa naţională de tineret. Totodată, selecţionerul U-21 a precizat că salariul pe care îl încasează de la Federaţie este mult mai mic decît cel pe care îl avea la U Cluj.

M-a sunat domnul Iordănescu şi mi-a transmis că doreşte să vorbim. Mi-a spus să mă gîndesc, dacă mi-ar face plăcere să vin. Este o onoare pentru mine că pot fi selecţionerul reprezentativei U-21. Iniţial, am crezut că vrea să colaboreze cu mine la echipa mare, ca secund. Dar cînd am auzit despre ce este vorba am acceptat pe loc. Oricum, nu aş fi acceptat să fiu colaborator  la echipa mare. Aş fi ales să fiu selecţionerul echipei naţionale de tineret. Salariul este mai mic ca la U Cluj. Dar fiind un antrenor tînăr asta nu a contat pentru mine. Trebuie să ne calificăm la un turneu final de tineret pentru că nu s-a mai întîmplat asta de foarte mulţi ani. Va urma acum tragerea la sorţi a grupelor, apoi un baraj. În februarie vom cunoaşte echipele cu care ne vom lupta”, a spus Teja la FANATIK SHOW, la Look TV.

Selecţionerul U-21 a dezvăluit şi ce jucători l-au impresionat pînă acum. „Există jucători şi în Liga a doua care pot face la echipa de tineret. Mă refer aici la Aniţoiu, Voduţ sau Calcan. În schimb, mulţi cei din prima ligă au fost accidentaţi. M-am impresionat mult Bumba. Putem face o naţională deosebită”, a spus Teja.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: