News

Telefonul care l-a dus pe Bubu către moarte. Un buzoian de 36 de ani se află printre victimele tragediei de la Suceava

El este Bubu, tânărul de 36 de ani din Buzău, mort în tragicul accident din județul Suceava. Avea 36 de ani și era militar.
01.07.2024 | 16:32
Telefonul care la dus pe Bubu catre moarte Un buzoian de 36 de ani se afla printre victimele tragediei de la Suceava
Telefonul care l-a dus pe Bubu către moarte. Sursa foto: Facebook/ Captură- Cromtel TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe B sau Bubu, așa cum îi spuneau rudele și prietenii, a murit la numai 36 de ani, în tragicul accident care a avut loc, luni, 1 iulie, pe raza localității Cumpărătura, din județul Suceava.

Telefonul care l-a dus pe Bubu către moarte

Tânărul, militar de profesie, era din Buzău, iar în timpul liber, făcea taximetrie și oferea servicii de tractare auto, potrivit reporterbuzoian.ro.

ADVERTISEMENT

Însă, nu avea să știe că un apel telefonic primit, luni dimineață, avea să îl trimită direct către la moarte la numai 36 de ani.

În timp ce se pregătea să posteze un anunț pe un site dedicat șoferilor care au nevoie de servicii de tractare, Bubu a primit un telefon din partea unei familii din Suceava căreia i se defectase mașina.

ADVERTISEMENT

Costel și Ancuța Lăzărescu, alături de cei doi copilași ai lor, veneau din concediu, de pe litoralul românesc al Mării Negre, când la un moment dat, li s-a stricat mașina așa că au apelat la prima firmă de tractări auto pe care au găsit-o pe internet.

Fără să stea pe gânduri Bubu a acceptat și după ce a urcat mașina avariată pe platformă, împreună cu cei patru membri ai familiei au pornit la drum.

ADVERTISEMENT

Trei ore mai târziu, atunci când mai aveau de parcurs doar 50 de km până acasă, în zona localității Cumpărătura, viața lui Bubu și a celor patru membrii ai familiei Lăzărescu a fost curmată brusc, după ce un TIR a lovit frotal mașina în care se aflau.

Potrivit oamenilor legii, se pare autocamionul înmatriculat în Ucraina ar fi suferit o explozie la un pneu, iar din cauza vitezei pe care o avea mastodontul s-a răsturnat pe șosea și a lovit în plin mașina de teren la volanul căreia se afla Bubu.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, din păcate, niciuna dintre cele cinci persoane care se aflau în mașina de teren ce tracta platforma nu a avut nicio șansă.

Medicii și pompierii sosiți la fața locului i-au găsit pe cei cinci încarcerați și inconștienți, iar câteva minute mai târziu au fost nevoiți să le constate decesul.

ADVERTISEMENT