Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Telefonul de la Palat a dat iar eroare la schimbări în FCSB – Universitatea Craiova 1-1: “M-am lămurit! Gigi Becali nu vrea titlul!”. Video Exclusiv

Gigi Becali a greșit iar schimbările, iar FCSB a început cu stângul play-off-ul. Strategia care a adus doar un punct cu U Craiova fost dezbătută la Fanatik SuperLiga.
19.03.2023 | 11:39
Telefonul de la Palat a dat iar eroare la schimbari in FCSB  Universitatea Craiova 11 Mam lamurit Gigi Becali nu vrea titlul Video Exclusiv
Telefonul de la Palat a dat iar eroare la schimbări în FCSB - Universitatea Craiova 1-1: “M-am lămurit! Gigi Becali nu vrea titlul!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Primul derby din play-off FCSB – Universitatea Craiova 1-1 a fost pus sub lupă la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Un lucru a fost clar pentru toată lumea. Vicecampioana nu a luat din nou cele trei puncte doar din cauza schimbărilor neinspirate ale lui Gigi Becali.

Gigi Becali, făcut praf după ce a greșit schimbările și în FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Nu vrea titlul!”

Gigi Becali s-a sabotat din nou. În primul meci din play-off-ul din SuperLiga, FCSB a făcut doar 1-1 contra Universității Craiova. După o primă repriză modestă făcută de roș-albaștri, echipa lui Pintilii și-a revenit în actul secund, dar în zadar pentru că de pe teren au ieșit unii dintre cei mai valoroși și periculoși jucători. În locul lui Darius Olaru, Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrea Compagno au intrat, pe rând, Andrei Cordea, David Miculescu, Ovidiu Popescu și Eduard Radaslavescu.

ADVERTISEMENT

„Eu m-am lămurit. Gigi nu vrea titlul. Lui îi place doar să se joace cu echipa, cu milioanele. Nu, e clar, Gigi Becali nu vrea titlul. Dacă vrei titlul, nu îl scoți la pauză pe Olaru. Lăsați-mă cu asta că era răcit. Dar cu atât mai mult dacă Olaru a fost răcit nu are niciun merit A1 de la Palat Gigi Becali, cum îi place lui Vivi să spună, Dumnezeu i-a făcut schimbarea că l-a băgat pe Cordea care a fost cel mai bun jucător de pe teren ieri.

Gigi, iartă-mă, să îl scoți după pe Coman, să îl scoți pe Tavi Popescu în minutul 70 să îl înlocuiești cu Ovidiu Popescu?! Nu am înțeles de ce l-ai scos pe Compagno în minutul 90? Gigi, tată, am înțeles, nu vrei titlul. E clar. Nu poți să acționezi împotriva intereselor echipei tale, să faci cele mai amatoristice schimbări pe care le-am văzut când trebuia să câștigi și erai pe val repriza a doua. Sunt schimbări din ciclul așa nu. La Școala de Antrenori de la Coverciano va fi capitolul așa nu și se va da exemplu ce s-a întâmplat aseară

ADVERTISEMENT

Băi, Gigi, cum să îl scoți pe Florinel Coman, să îl scoți pe Octavian Popescu, să îl scoți pe Compagno? Să scoți toate tunurile și să le dai pe margine. Când ție îți trebuie victorie și îi presai pe ăia de la Universitatea Craiova”, a transmis Horia Ivanovici.

„Acum toți jucătorii știu că e un amatorism total ce se întâmplă la FCSB. Nu au antrenor pe bancă, nu au un jupân în teren. Nu li se dă voie să aibă personalitate. Sunt depersonalizați acești jucători. Și se vede asta și în timpul jocului.

ADVERTISEMENT

Nici nu l-am văzut pe Compagno în teren. Credeam că e la lot. M-am gândit că nu l-a lăsat Mancini să vină să joace meciul ăsta. L-am văzut în minutul 90 când a intrat Radaslavescu. Copilul ăsta nu a mai jucat de câtev etape. Ce poate să facă el? E minutul 90, ești echipă gazdă, arunci mingile în careu. Lasă-l pe Compagno care are 2 metri, nu îl băga pe Radaslavescu.

Dar tot ce se întâmplă la FCSB de la ciclul săptămânal până la schimbări e amatorism total. Noi putem să gândim normal. Dacă facea 2 schimbări în minutul 30 înțelegeam. Că nu juca nimic”, a adăugat Valeriu Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„A fost ca la meciul cu Farul”

Fostul mare atacant al Stelei, Adrian Ilie, a fost în asentiment cu Horia Ivanovici și Vivi Răchită. Ba, mai mult, „Cobra” și-a amintit de meciul cu Farul, pierdut in extremis de roș-albaștrii, tot din cauza schimbărilor proaste făcute de Becali.

„FCSB merge bine. Iese a doua repriză la joc. Domină copios. Se vedea clar că o să înscrie și dintr-odată, tot ce e frumos tot ce merge bine, după ce că în prima repriză au fost pe altă planetă, se prăbușește. Începi să scoți tunurile tale cele mai bune, când în ultimele minute trebuie să câștigi meciul, la fel ca la meciul cu Farul”, a concluzionat și Adrian Ilie.

În schimb, Aurel Țicleanu a încercat să îi dea un sfat antrenorului de la Palat și să încerce o altfel de abordare când jocul roș-albaștrilor nu merge bine. „Schimbările unui antrenor în meciul de ieri erau potrivite în minutul 30. Eu când văd ca antrenor că Tavi Popescu nu mișcă în stânga, îl iau de acolo.

Îi spun lui Coman să treacă în stânga și Tavi în dreapta. Încerc ceva. Să dau altceva. Dacă aveai antrenor, în minutul 30, era suficient să vezi asta. În viziunea lui Gigi asta înseamnă schimbare. Când nu merge să iei un jucător de pe bancă și să îl bagi în teren”, a conchis Aurel Țicleanu.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT