Fotbal intern

”Telefonul fără fir” la FCSB. Basarab Panduru: „Argăseală scrie o poezie, poate…” . Video

20.01.2021 | 00:17
Telefonul fara fir la FCSB Basarab Panduru Argaseala scrie o poezie poate  Video
ADVERTISEMENT

Telefonul a sunat la pauză în loja FCSB-ului. Mihai Stoica a fost surprins de camere în timp ce îi pasa telefonul lui Marius Ianuli și gesticula nervos.

Imediat după convorbirea telefonică a lui Mihai Stoica de la pauza meciului dintre Viitorul și FCSB, echipa lui Toni Petrea a efectuat o schimbare.

ADVERTISEMENT

Astfel, în startul reprizei a doua, Darius Olaru, fotbalistul care a primit o ofertă din Rusia, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate, a fost schimbat cu Alexandru Buziuc.

Reacția savuroasă a lui Panduru după ce la pauză Argăseală, Meme și Mache erau non-stop pe telefoane

UPDATE, 20 ianuarie, 00:30 / Basarab Panduru a comentat la Telekom imaginile suprinse la pauza meciului dintre Viitorul și FCSB, când Mihai Stoica a „încins” telefoanele și s-a consumat extrem de mult, după ce echipa era condusă cu 1-0. Fostul mare jucător al Stelei s-a amuzat pe seama pasiunii pentru poezie a lui Valeriu Argăseală, care a publicat chiar un volum: „Nu pot să-mi dau seama cu cine. Argăseală scrie o poezie, poate… Fac ce trebuie să facă acolo.

ADVERTISEMENT

Fostul component al „Generației de Aur” nu crede că cei din loja vicecampioanei României discutau cu patronul Gigi Becali, mai ales că probabil știau că sunt urmăriți permanent de camerele TV: „Mi-e greu să cred că vorbea cu patronul şi după aceea să-l cheme pe unu’, du-te… După cum e, nu cred că vorbeşte cu patronul. Argăseală sigur nu vorbeşte cu patronul. Probabil că întreabă pe cineva despre arbitraj”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

________________________________________________________________________________

Radu Paraschivescu ironizează momentul: „Se interesa de viitoarea ediție a Cupei Corendon”

UPDATE, 19 ianuarie, 23:01 / Momentul cu Meme nervos vorbind în repetate rânduri la telefon, a fost comentat la Digi Sport Special și de către scriitorul Radu Paraschivescu, invitatul lui Vali Moraru alături de Ilie Dumitrescu: „Poate se interesa când e viitoarea ediție a Cupei Corendon. Sau dacă deținătoarea trofeului e calificată direct sau joacă preliminarii”, a comentat ironic ziaristul în dialog cu Vali Moraru.

ADVERTISEMENT

________________________________________________________________________________

Știre inițială: 22:20

Mihai Stoica a primit la pauza meciului cu Viitorul un telefon și a gesticulat nervos

Mihai Stoica a fost suprins în direct cum vorbea la telefon și i-a predat ”legătura” lui ”Mache”, care apoi i-a înapoiat telefonul managerului general al FCSB, care a gesticulat extrem de nervos și a continuat convorbirea telefonică.

În același timp, Marius Ianuli a părăsit loja și a coborât din tribună, într-un moment în care echipa lui Gigi Becali era condusă cu 1-0 de Viitorul, după un penalty dictat de Istvan Kovacs și transformat de fostul dinamovist, Cosmin Matei.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a apelat la telefon nu mai puțin de patru ori și l-a trântit extrem de nervos. ”Mache” a fost cel care a încercat să îl ”împace” pe Meme și a revenit și el cu un telefon, de data aceasta de pe mobilul său, iar apoi i-a făcut din nou legătura managerului general al FCSB.

Mihai Stoica: „Deciziile se iau consultând patronul”

Mihai Stoica declara după înfrângerea categorică cu Poli Iași, scor 5-2, că deciziile la FCSB se iau „consultând patronul”, ceea ce e posibil ca managerul general al FCSB să fi făcut și la pauza meciului de la Ovidiu, cu Viitorul.

În tot acest timp, Valeriu Argăseala și-a butonat și el telefonul, iar un alt oficial a apărut în lojă și a comunicat cu Mihai Stoica și Marius Ianuli, posibil un membru din staff-ul lui Toni Petrea. Vezi VIDEO AICI.

Ce mai spunea Mihai Stoica cu privire la implicarea patronului Gigi Becali la echipă: „Noi care suntem în lumea fotbalului știm foarte bine ce se întâmplă la toate echipele. La noi nu există autonomie pentru antrenori cum este în Premier League, unde antrenorul își alege jucătorii. Că Gigi se implică, știm cu toții. Ce rost are să vorbim mereu aceeași chestie, încetați cu asta pentru că știm toți! Și știți asta, știm cu toții. Ce vreți să urmăriți până la urmă?”, spunea simplu și direct Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,55 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: