Life

Telefonul lui Alec Baldwin, sub lupa anchetatorilor în cazul morții Halynei Hutchins. Ce ar putea ascunde actorul

Moartea Halynei Hutchins îl urmărește pe Alec Baldwin, iar ancheta a luat o nouă turnură neașteptată. Anchetatorii din Santa Fe vor să ia la puricat telefonul actorului.
17.12.2021 | 12:32
Telefonul lui Alec Baldwin sub lupa anchetatorilor in cazul mortii Halynei Hutchins Ce ar putea ascunde actorul
Alec Baldwin ar putea fi dat de gol de propriul telefon mobil în cazul morții Halynei Hutchins. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Alec Baldwin trăiește un adevărat coșmar din ziua în care a ucis-o în mod accidental pe fotografa Halyna Hutchins, pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”.

Autoritățile din Santa Fe, New Mexico, au emis joi, 16 decembrie 2021, un mandat de percheziționare a telefonului mobil al producătorului. Oamenii legii vor să investigheze și în acest fel modul în care a murit Halyna.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii cred că ar exista conversații ce ar putea lămuri cum s-a putut petrece tragedia de la filmări. Acele conversații pot fi verificate simplu pe telefonul lui Baldwin.

Conversațiile din telefonul lui Alec Baldwin ar putea fi cheia rezolvării cazului morții Halynei Hutchins

Artistului i-a fost solicitat telefonul la scurtă vreme după moartea fotografei, dar acesta a refuzat să îl ofere, pentru că nu exista un mandat în acest sens. Acum, cu mandatul pe masă, Alec nu are încotro și trebuie să se supună acestei operațiuni, notează New York Post.

ADVERTISEMENT

Baldwin a tras în luna octombrie asupra Halynei Hutchins cu o armă de recuzită. De asemenea, l-a rănit și pe regizorul filmului. Legat de conversațiile purtate pe telefon ce ar putea face lumină în acest caz, și mobilul Halynei a ajuns pe mâinile criminaliștilor.

O serie de conversații relevante au fost găsite în telefonul Halynei înainte de filmări, din care reiese că existau anumite probleme legate de producție.

ADVERTISEMENT

Actorul și armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed le-a declarat anchetatorilor că a verificat arma după împușcătura fatală. Conform mărturisirilor făcute în fața oamenilor legii, exclude varianta ca cineva să fie atât de rău intenționat încât să ducă muniție reală pe platourile de filmare pentru a-l discredita pe Alec Baldwin.

Coperta din 17 decembrie a publicației New York Post

Actorul, interviu la ABC despre ce s-a petrecut la filmări: „Totul era direcționat de ea”

Actorul american a oferit primul său interviu despre cele petrecute pe platourile de la „Rust”. Baldwin a vorbit pentru postul de televiziune ABC News. În spovedania sa, a declarat că nu a apăsat pe trăgaci.

ADVERTISEMENT

„Totul era direcţionat de ea. Ţineam arma unde ea mi-a spus să o ţin, fiind direcţionată chiar sub axila ei”, a spus Baldwin la ABC.

„Nu am observat vreo problemă de siguranţă sau securitate în timpul în care am fost acolo”, a adăugat renumitul actor.

Când a fost întrebat despre momentul în care a tras asupra Halynei, Baldwin a oferit un răspuns ferm: „Nu, nu, nu. Nu aș îndrepta niciodată o armă spre cineva. Nu aș apăsa pe trăgaci. Niciodată”.

ADVERTISEMENT