News

Telefonul Luizei Melencu, activ! Mama tinerei spune că Poliția nu vrea să ancheteze situația

29.09.2019 | 18:30
Luiza Melencu a dispărut de acasă din luna aprilie. Sursa foto - facebook

Telefonul Luizei Melencu a fost, din nou, activ! Chiar mama fetei a fost cea care a afirmat la Antena 3, că aparatul s-a conectat cu o seară în urmă. “Exact cum s-a spus și cu luni în urmă: ‘Acum pot fi contactată. Sunt disponibilă. Luiza’, ceva de genul acesta. Nu știu prea multe că nu l-am întrebat, dar exact ce mesaje primea și prima dată. Telefonul a fost localizat la Arad.

Telefonul Luizei Melencu, din nou, activ!

Nu s-a făcut deloc această investigație. S-a zis că e la Arad, dar nu s-a făcut nimic”, a spus Monica Melencu. Femeia a mai afirmat că a fost de fiecare dată la anchetatori ca să investigheze aceste mesaje primite, dar nu a primit niciun răspuns. “Doar o dată am făcut treaba asta? Am fost în Caracal de 20 de ori cu aceste mesaje. Iar răspunsuri nu am primit. S-a luat mesajul, ne-au fotografiat telefonul.

De fiecare dată când am primit astfel de mesaje am fost în preajma organelor legii. Dar răspunsuri… zero!”, a adăugat mama Luizei. De altfel, femeia refuză să creadă că fata ei este moartă. „Nicio clipă n-am crezut că Luiza este moartă. Nu avem nicio dovadă. Pentru noi, Luiza trăiește. Este părerea mea. Acești copii (Luiza și Alexandra – n.red.) sunt căutați numai morți.

Telefonul Luizei Melencu, din nou, activ! Luiza Melencu
Gheorghe Dincă a precizat că a ucis-o și pe Luiza Melencu. Sursa foto – facebook

Mama tinerei spune că Poliția nu vrea să ancheteze situația

Îi caută cineva vii? S-au axat pe acest Dincă, dar Dincă are familie. În cazul fiicei mele, soția lui Dincă vine în țară la câteva zile, în cazul Alexandrei, fiica lui a trecut prin poartă. Sunt cinci luni de zile de când ne urlăm disperarea și nimeni nu ne înțelege”, a mai spus Monica Melencu. Între timp, aceasta și-a dat acceptul pentru recoltarea probelor ADN!

Femeia a spus în cele din urmă că este de acord după ce a fost convinsă de avocat să meargă la București și să se supună acestor teste. A pus însă două condiții – vrea ca de față să fie și Tonel Pop, cel care reprezintă familia, dar și să fie adusă la București, cu mașina de către anchetatori pentru că nu mai are bani pentru că a fost amendată cu 5 mii de lei.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri