News

Telefonul straniu primit de mama Luizei Melencu. Femeia a făcut noi dezvăluiri tulburătoare

06.08.2019 | 12:50
Telefonul straniu primit de mama Luizei Melencu Femeia a facut noi dezvaluiri tulburatoare

Mama Luizei, Monica Melencu, a declarat că a primit mai multe telefoane stranii de la persoane necunoscute, care i-au cerut să-și retragă toate declarațiile! Femeile spune că nu știe niciun detaliu din anchetă, deoarece nu a contactat-o nimeni care să îi spună dacă s-au făcut progrese în cazul fiicei sale.

Mai mulți necunoscuți cer familiei Luizei să-și retragă declarațiile

„Cred că Gheorghe Dincă duce o tară întreagă de nas. Noi traim de pe o zi pe alta. Nu sunt informații din partea legii, aflăm totul de la televizor. Am primit telefoane sa ne retragem toate declarațiile”, a declarat Monica Melencu pentru Antena 3.

Gheorghe Dincă a spus luni, printre rânduri, că i-a dus de nas pe anchetatori, însă s-a plictisit să mai mintă. Așa că i-a condus pe procurorii DIICOT la pădure, unde a spus că a scăpatde rămășițele ”fetei din luna mai”. Așa s-a pronunțat criminalul, iar procurorii au dedus că ar fi vorba despre Luiza Melencu, fata răpită însă în luna aprilie.

Procurorii au găsit un sac cu oase și cenușă

Procurorii DIICOT au descoperit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care inculpatul Gheorghe Dincă le-a indicat anchetatorilor faptul că și-a ascuns urmele.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie și se presupune că a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezența Luizei la domiciliul criminalului. Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că în urma analizelor Institutului Național de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Mama și bunicul Luizei Melencu spun că acele rămpșițe găsite în pădure nu aparțin fiicei lor. Cei doi speră ca Luiza să fie în viață și spun că sunt siguri că oasele din pădure sunt de animale. Probele găsite de anchetatori au fost trimise la Institutul de Medicină Legală pentru expertiza antropologică, care să stabilească dacă oasele sunt umane și dacă au ADN-ul Luizei Melencu.