News

Telekom Banking, ofertă nouă de creditare! Clienții companiei pot accesa credite cu dobândă fixă

18.09.2019 | 16:11
Telekom Banking oferta noua de creditare Clientii companiei pot accesa credite cu dobanda fixa

Telekom Banking a anunțat o nouă ofertă nouă de creditare! Astfel, începând cu luna septembrie, clienţii companiei pot accesa credite de nevoi personale în lei de până la 150.000 lei, beneficiind de rate fixe pe toată durata contractului. Telekom Banking este proiectul financiar digital dezvoltat în cadrul parteneriatului dintre Telekom România şi Alior Bank, ce oferă persoanelor fizice produse şi servicii bancare accesibile online.

Telekom Banking, ofertă nouă de creditare!

De remarcat că dobânda fixă începe de la 7,9% pentru creditele de refinanţare cu sume egale sau mai mari de 70.000 lei. Trebuie să fie însă îndeplinită o condiţie – virarea unui venit lunar de minimum 2.000 lei într-un cont deschis la Telekom Banking. Pentru creditele noi, dobânda fixă începe de la 8,9% şi variază în funcţie de suma creditului, de profilul clientului şi de istoricul său de creditare.

”Procesul de acordare este unul facil, clienţii având acces imediat după aprobare la banii împrumutaţi printr-un card de debit oferit gratuit, pe loc, care permite retrageri fără comisioane de la orice ATM din lume. De asemenea, clienţii pot accesa creditul şi prin intermediul serviciilor de Internet şi Mobile Banking, oferite gratuit”, arată un comunicat al Telekom.

Telekom Banking, ofertă nouă de creditare! Telekom
Telekom și Alior Bank s-au unit pentru o linie d ecreditare. Sursa foto – facebook

Clienții companiei pot accesa credite cu dobândă fixă

Mai mult de atât, compania spune că nu se percepe comision de analiză în cazul creditelor de refinanţare, iar pentru împrumuturile noi comisionul de analiză este de 250 lei. Nu există costuri suplimentare pentru asigurări de viaţă sau şomaj. Practtic pentru un credit de nevoi personale de 70.000 lei acordat pe o perioadă de cinci ani cu virare venit, DAE este 9,58%, rata la credit este 1.453 lei şi valoarea totală platibilă 87.447 lei.

Rata anuală a dobânzii fixă pe toată durata contractului este 8,9%. DAE include comisionul de analiză dosar (250 lei), taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 lei) şi comisionul de administrare cont curent (3 lei/lună). Pentru un credit de refinanţare de 70.000 lei acordat pe o perioadă de cinci ani cu virare venit: DAE 8,33%, rată credit 1,419 lei şi valoarea totală platibilă 85,205 lei. Rata anuală a dobânzii fixă pe toată durata contractului: 7,9%. DAE include taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 lei) şi comisionul de administrare cont curent (3 lei/lună).

Un amănunt interesant este acela că creditele pot fi solicitate de persoanele cu vârsta minimă de 22 de ani şi maximă de 70 de ani la scadenţa ultimei rate a creditului, care înregistrează venituri minime de 1.000 lei din salarii, pensii sau din activităţi independente, iar vechimea la actualul loc de muncă trebuie să fie mai mare de 3 luni. Creditul poate fi solicitat în orice zi din săptămână, inclusiv în weekend, prin aplicaţie online, prin telefon, sau într-unul dintre cele 50 de puncte de vânzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom din Bucureşti şi principalele oraşe, potrivit companiei.