Probleme pentru Telekom. Abonații își pun mâinile în cap. Ce acuzații a primit compania

Eduard Nicolae Popa   
în HotNews
23/05/2019, 19:08
Probleme pentru Telekom. Abonații își pun mâinile în cap. Ce acuzații a primit compania GALERIE FOTO
Clienții Telekom, nemulțumiți de companie. *foto: telekom.ro

Telekom este al doilea cea mai mare companie de telecomunicații, după RCS&RDS. Cu 1,5 milioane de abonați, Telekomul are o acoperire destul de mare pe piața de telecom din România. Cu toate acestea, compania are numeroase probleme în ultima perioadă, iar majoritatea au fost semnalate și de clienți.

Problemele de la Telekom i-au exasperat pe abonați

Problemele pe care le are compania i-a făcut pe abonați să își exprime furia pe rețelele de socializare. Clienții au luat cu asalt o postare în care Telekom anunță un nou pachet de abonament. Aceștia acuză compania că ar umfla factura fără știința clienților:

„Dupa 3 luni au marit factura cu aproape 60 ron. Niste camatari cu acte in regula.Chiar nu va recomand.Eu unul ma scap cat mai repede de ei” sau „Nuuuu recomand! Servicii f proaste, deranjamente f frecvente, care durează cu zilele și… totul la … 165RON pe luna”, sunt doar două dintre postările care i-au exasperat pe abonați. VEZI GALERIE FOTO


Telekom, acuzat de clienți că le-a prelungit abonamentele fără să anunțe

Un alt abonat a vorbit despre faptul că Telekom ar prelungi abonamentele fără să anunțe: Nu mai va LĂSAȚI păcăliți, va mint in față. Va spun din proprie experienta. Mint și nu recunosc adevarul….sint în rețea cu trei abonamente și ultima prelungire au făcut-o fara acordul nostru. Sîntem doar buni de plata și odată la doi ani te cauta și îți vorbesc frumos.”

Altul s-a plâns de echipa de relații cu clienții a companiei: „Cea mai slaba Companie existenta. Are un personal slab pregătit. Nu au comunicare între departamente. Iar atunci când ai o problema de nefuncționare a serviciilor durează luni de zile pana la remediate, iar facturile le plătești ca și cum ai fi avut servicii. Deci în concluzie nu recomand…”

  • 5 euro costă un aboanament Telekom la telefonie mobilă cu net 4G nelimitat
  • 15 euro costă un abonament Telekom care are telefonie mobilă, telefonie fixă și internet 
Închide ×