Telekom vrea să facă pace cu Discovery! Propunerea prin care abonații vor putea să vadă din nou Eurosport

Traian Terzian   
în Fotbal international
10/01/2020, 13:27
Telekom vrea să facă pace cu Discovery! Propunerea prin care abonații vor putea să vadă din nou Eurosport
Operatorul de cablu Telekom Romania vrea să facă pace cu Discovery Networks și propune o soluție ca posturile TV ale rețelei să revină în pachet

Operatorul de cablu Telekom Romania vrea să facă pace cu Discovery Networks și propune o soluție ca posturile TV ale rețelei să revină în pachet.

Telekom vrea să facă pace cu Discovery

Telekom Romania a anunțat că vrea să facă pace cu Discovery Networks și a propus o ofertă publică, prin intermediul unei scrisori deschise, în vederea soluționării situației care a escaladat în ultimele săptămâni.

În scrisoarea deschisă, Telekom Romania propune Discovery Networks să reintroducă toate canalele TV ale rețelei într-un pachet dedicat, pentru care abonații să plătească separat.

Scrisoare deschisă a Telekom pentru Discovery

”Telekom Romania a crezut dintotdeauna în principiul ‘clientul în centrul preocupărilor’, care reflectă obiectivul suprem de a livra ceea ce îşi doresc românii. Vă trimit această scrisoare deschisă şi o transmit către toată media pentru a mă asigura că demersul nostru este auzit puternic şi clar”, se arată în scrisoare.

”Având în vedere poziţia relevantă ocupată pe piaţa de comunicaţii din România, şi luând în considerare minoritatea pasionată reprezentată de clienţii care urmăresc aceste canale TV, compania Telekom Romania este deschisă concilierii depline cu Discovery Networks”, continuă scrisoarea.

”Pachet suplimentar Discovery-Eurosport”

”Telekom Romania invită Discovery la discuţii privind crearea unei extra-opţiuni sau a unui pachet suplimentar Discovery-Eurosport, pentru care fiecare client poate opta”, mai scrie Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

”Telekom Romania anunţă public faptul că tarifele pe care Discovery le va aplica pentru această extra-opţiune sau pentru pachetul suplimentar nu vor genera niciun profit sau comision tehnic pentru companie”, se mai arată în scrisoare.

”Telekom nu va adăuga nicio marjă la aceste tarife”

”Asta înseamnă că Telekom nu va adăuga nicio marjă la aceste tarife. Astfel, fiecare leu rezultat din acest tarif va merge direct către Discovery. Acesta este un apel public pentru a ajunge la o înţelegere în beneficiul deplin al clienţilor noştri”, se mai scrie în scriasoare.

Începutul de an 2020 a venit cu vești foarte proaste pentru o parte dintre românii pasionați de sport și documentare. De la 1 ianuarie, canalele Eurosport și Discovery nu mai sunt disponibile în rețelele de cablu Telekom și Nextgen. În ultima perioadă, ambele companii s-au acuzat reciproc de blocarea negocierilor.

Închide ×