Fotbal intern

Telenovela antrenorului la UTA Arad s-a încheiat! Un specialist al promovărilor a preluat echipa din Liga 2

UTA Arad şi-a găsit antrenor, după ce Adrian Mihalcea şi-a dat demisia în urma remizei cu CS Baloteşti, scor 2-2, iar Liviu Ciobotariu a refuzat oferta pe care în primă fază o acceptase....
07.09.2017 | 09:09
Telenovela antrenorului la UTA Arad sa incheiat Un specialist al promovarilor a preluat echipa din Liga 2
ADVERTISEMENT

UTA Arad şi-a găsit antrenor, după ce Adrian Mihalcea şi-a dat demisia în urma remizei cu CS Baloteşti, scor 2-2, iar Liviu Ciobotariu a refuzat oferta pe care în primă fază o acceptase. Astfel, noul tehnician al arădenilor va fi Adrian Falub, care a antrenat ultima dată în Liga I la Concordia Chiajna şi care este un specialist al promovărilor.

UTA Arad a anunţat că Falub va conduce astăzi primul antrenament şi va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă, la ora 14.30. Falub, în vârstă de 46 de ani, revine la formaţia ardeleană pe care a mai pregătit-o în perioada 2012-2015. El a reuşit trei promovări în Liga I, cu Universitatea Cluj, Unirea Alba Iulia şi FCM Târgu Mureş. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

UTA Arad s-a despărţit de Adrian Mihalcea, iar Liviu Ciobotariu a refuzat oferta de a prelua echipa

Gruparea arădeană s-a despărţit luni de antrenorul Adrian Mihalcea şi de secundul Gheorghe Mihali, după ce în primele şase etape UTA a acumulat doar nouă puncte şi ocupă locul 9, deşi obiectivul este promovarea în Liga I. Marţi, arădenii au anunţat pe site-ul oficial numirea în funcţia de antrenor a lui Liviu Ciobotariu, dar în aceeaşi zi au revenit asupra informaţiei, deoarece tehnicianul i-a informat printr-un SMS că nu este pregătit să revină în Liga 2.

Adrian Falub a antrenat în cariera sa formaţiile Universitatea Cluj, Sportul Studenţesc, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, CSM Iaşi, UTA Arad, Al Urooba şi Concordia Chiajna. Falub va debuta pe banca tehnică a arădenilor la meciul din deplasare cu CS Afumaţi, din etapa a VII-a din Liga 2, care se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00.

ADVERTISEMENT
Tags: