Sport

Telenovela chiar s-a încheiat! Fanatik a spus mereu adevărul: Reghecampf a depus oficial actele de divorţ cu Anamaria Prodan. Primele declaraţii ale antrenorului

Telenovela în cazul căsniciei dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-a încheiat, după ce antrenorul Universităţii Craiova a depus oficial actele de divorţ. FANATIK a anunţat în exclusivitate planul acestuia încă din luna iunie.
11.10.2021 | 08:08
Telenovela chiar sa incheiat Fanatik a spus mereu adevarul Reghecampf a depus oficial actele de divort cu Anamaria Prodan Primele declaratii ale antrenorului
Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu vor mai forma un cuplu, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate încă din 17 iunie. Antrenorul Universităţii Craiova a decis să depună oficial actele de divorţ.

Duminică, FANATIK a anunţat în exclusivitate că Anamaria Prodan a primit lovitura finală, după ce Corina, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, este însărcinată în trei luni.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a depus oficial actele de divorţ cu Anamaria Prodan

La miezul nopţii, Laurenţiu Reghecampf a oferit o primă replică şi a anunţat că a depus oficial actele de divorţ. Antrenorul Universităţii Craiova a avut un discurs de gentleman, anunţând că nu se va dezice niciodată de această căsnicie.

“Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.

ADVERTISEMENT

Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

ADVERTISEMENT

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat, încă de pe 17 iunie, că divorţează de Anamaria Prodan

Pe 17 iunie, Laurenţiu Reghecampf a anunţat prima oară, în exclusivitate pentru FANATIK, că va divorţa de Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, declara Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Anamaria Prodan a recunoscut posibilitatea divorţului

Chiar dacă a încercat în repetate rânduri să salveze aparenţele, spunând că nu se pune problema unui divorţ, Anamaria Prodan a recunoscut, într-un final, după ultima dezvăluire făcută de FANATIK, că există posibilitatea rupturii. Impresarul a susţinut că, în cazul unui divorţ, acesta va avea loc în SUA.

“Dacă va fi vreodată un divorț, va fi în SUA! Noi acolo ne-am căsătorit. Este ultimul interviu pe care ți-l dau pe această temă pentru că te respect. Nu voi mai vorbi despre acest lucru.

Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT