Life

Telenovela divorțului dintre Ioana și Ilie Năstase a ajuns la sfârșit: ”S-a încheiat!”

Telenovela divorțului lui Ilie Năstase de Ioana a ajuns la sfârșit, după nenumărate termene și amânări în Justiție, cei doi soți așteptând, acum, doar decizia oficială a instanței.
07.05.2022 | 14:00
Telenovela divortului dintre Ioana si Ilie Nastase a ajuns la sfarsit Sa incheiat
Final de telenovelă în divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Relația dintre Ilie Năstase și Ioana, soția lui, a trecut prin momente cât se poate de dificile, iar anul trecut, la o lună după ce apăreau, zâmbitori, împreună, la nunta Simonei Halep, cei doi ajungeau în fața judecătorilor pentru a divorța. Șase luni mai târziu însă, situația a devenit, în sfârșit, una mai bună, iar acum spun că relația lor e la fel de caldă ca în momentul căsătoriei.

Ioana Năstase explică ce se petrece cu mariajul ei cu Ilie Năstase

În exclusivitate pentru FANATIK, Ioana Năstase a explicat care este situația prin care trece mariajul ei cu celebrul fost jucător de tenis. Iar pentru că Justiția întârzie să dea un verdict în cazul divorțului ei de Ilie Năstase, Ioana ne-a dezvăluit că, în aceste momente, așteaptă doar sentința și că totul este, din nou, în ordine între ea și soțul ei.

ADVERTISEMENT

”S-a terminat, s-a încheiat. Nu am divorțat, cum să mai divorțez? S-a încheiat după ce mi-am retras cererea. Totul e bine, am retras, rămânem căsătoriți”, ne-a explicat Ioana Năstase, chicotind.

Mai mult, chiar dacă următorul termen, cel în care așteaptă sentința, a fost fixat pe 13 mai, verdictul magistraților poate fi unul singur: ea și Ilie Năstase rămân căsătoriți. ”Lucrurile sunt cât se poate de bune, acum. Cum m-a convins? Sunt multe de povestit”, ne mai spune, vizibil bine-dispusă, doamna Năstase.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Ioana Năstase după ce a scăpat de divorțul de Ilie

Chiar dacă încă nu s-a dat verdictul oficial cu privire la respingerea divorțului de Ilie Năstase, Ioana a decis că poate sărbători deja momentul salvării căsniciei. Așa că, fără să stea pe gânduri, a plecat într-o mică vacanță. La căldură, evident, în Turcia, acolo unde, deja, se poate face plajă. Și, cum prima escală a fost Istanbulul, a mers la shopping, pentru a se răsfăța.

”Sunt în Turcia, cu prieteni. Nu, nu este o nouă lună de miere (râde, n. red.). Acum sunt cu o amică de-ale mele, la masă. Nu, domnul Ilie nu este cu mine, el are treabă în România”, a mărturisit, pentru FANATIK, Ioana Năstase.

ADVERTISEMENT

Ioana Năstase, convinsă în ultima secundă să renunțe la divorț

Problemele de cuplu între Ioana și Ilie Năstase a pornit după ce, la începutul anului trecut, frumoasa femeie îl acuza pe fostul mare campion de tenis de violență conjugală. După o serie de dispute publice, ei doi și-au mai dat o șansă până în toamna lui 2021, atunci când Ioana Năstase a anunțat că a depus actele de divorț.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândra de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca această experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

ADVERTISEMENT

Răbdarea mea a luat sfârșit! În toată aceasta perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc”, scria Ioana Năstase, pe contul ei de socializare, despre despărțirea de Ilie Năstase.

Din fericire pentru cuplul lor, primul termen în divorț a fost abia în luna martie. Iar cum timpul vindecă rănile, lunile scurse de la inițierea acțiunii și până în martie a părut să rezolve lucrurile dintre Ilie și Ioana Năstase. Iar ea a fost somată de judecătorii de la Constanța, acolo unde avea loc procesul, să depună, oficial, cerere de renunțare la divorț.

”Mă mai gândesc (dacă depune cererea de renunțare la judecată, n. red.) până la termen. Mai vedem dacă renunț la cererea de divorț”, ne spunea, luna trecută, Ioana Năstase, pentru ca, într-un final, să renunțe la proces și să își continue viața alături de Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT
Tags: