STEAUA. Telenovela Ivan, aproape de final! "Negociază deja!"

STEAUA. După jumătate de an de speculaţii, telenovela transferului lui Andrei Ivan la Steaua se apropie cu paşi repezi de final. Din păcate pentru trupa lui Reghecampf, deznodămîntul nu este cel aşteptat, atacantul Craiovei fiind aproape de a pleca în străinătate.

STEAUA. Sau asta, cel puţin, susţin italienii de la Tuttomercatoweb, care dau ca sigur un eventual transfer al "perlei" din Bănie. Şi nu la Steaua, aşa cum s-ar crede, ci la un club important din Occident.

"Andrei Ivan, noul talent al României. Este un jucător ale cărui calităţi pot fi îmbunănăţite, poate creşte atît din punct de vedere tehnic, cît şi fizic. Este dificil de marcat de către fundaşi şi are o puternică lovitură de cap. Viteza este însă punctul lui forte, iar cînd are mingea la picior devine un coşmar pentru apărările adverse. Ultimul lucru de pe listă, deţine calităţi 'balistice': un şut bun, puternic şi precis. Pe scurt, e prototipul atacantului modern.

Nu e o coincidenţă că echipe mari ale Europei sînt ochii pe el. Cluburi din Italia şi Anglia au demarat deja discuţiile pentru cel care este considerat drept noul star al fotbalului din România", notează sursa citată.