Fotbal intern

Telenovelă mexicană, cu Alex Ioniță în rolul principal. Mijlocașul se antrenează cu Astra Giurgiu

03.02.2020 | 21:47
Telenovela mexicana cu Alex Ionita in rolul principal Mijlocasul se antreneaza cu Astra Giurgiu
ADVERTISEMENT

Alex Ioniță nu își găsește locul în Casa Pariurilor Liga 1, fiind pasat ca o minge între CFR Cluj, Astra Giurgiu, Universitatea Craiova și Rapid București. O adevărată telenovelă mexicană, cu răsturnări spectaculoase de situație, cu trădări și acuzații grave, cu tânărul fotbalist în rol principal.


UPDATE, 3 februarie, ora 21:48 / Astra Giurgiu a anunțat pe site-ul oficial că mijlocașul Alex Ioniță se antrenează cu echipa pregătită de Bogdan Andone. ”Jucătorul are acordul pentru a se antrena sub comanda lui Bogdan Andone şi sunt şanse mari ca să revină, oficial, în rândurile formaţiei noastre”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 1 februarie

Astra Giurgiu, varianta salvatoare pentru Ioniță?

Conform Prosport, Alexandru Ioniță are șanse mari să se întoarcă la Astra Giurgiu, formație patronată de miliardarul Ioan Niculae. Asta, în condițiile în care giurgiuvenii au păstrat 20% din drepturile asupra jucătorului, deținut teoretic de CFR Cluj.

Patronul Astrei are un cuvânt greu de spus în transferul lui Ioniță, în condițiile în care CFR Cluj le-au rămas dator celor de la Astra cu 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Niculae e furios pe CFR, conform sursei citate, pentru că aceștia ar fi primit de la Universitatea Craiova 200.000 de euro pentru împrumutul lui Ioniță, deși clujenii au promis că nu vor face acest lucru.

Mai mult, Astra nu a văzut niciun leu până în acest moment din suma promisă în contul transferului lui Ioniță.

ADVERTISEMENT

Compromis între CFR și Astra Giurgiu?

Relația dintre CFR și Astra s-a răcit și mai mult în această iarnă, când giurgiuvenii l-au dorit, sub formă de împrumut, pe Mihai Butean (23 de ani).

Cu toate acestea, cei de la CFR au refuzat să-l trimită pe Butean la Giurgiu și au preferat să-l împrumute la Mediaș.

ADVERTISEMENT

Când doi se ceartă, câștigă Rapid?

Rapid București e a patra echipă din ecuație, care pare interesată de soarta lui Ioniță. Daniel Pancu s-a interesat în ultimele zile de soarta fotbalistului, fiind decis să-l aducă în Giulești, însă planurile sunt departe de a fi înfpătuite, în condițiile în care Astra Giurgiu joacă tare și le forțează mâna celor de la CFR.

Așadar, cel mai probabil Alex Ioniță va îmbrăca tricoul Astrei Giurgiu în următoarea perioadă, intenția Rapidului fiind aproape imposibil de concretizat.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Alex Ioniță, conform transfermarkt.de
  • 15 goluri în 111 partide în Liga 1 și-a trecut în cont fotbalistul
ADVERTISEMENT