Fotbal international

Telenovela „Pogba” continuă la Manchester United! Ole Gunnar Solskjaer lansează un nou atac: „Paul e jucătorul nostru, nu al lui Mino Raiola”

17.02.2020 | 16:50
Telenovela Pogba continua la Manchester United Ole Gunnar Solskjaer lanseaza un nou atac Paul e jucatorul nostru nu al lui Mino Raiola
ADVERTISEMENT

Paul Pogba este „mărul discordiei” dintre Manchester United și Mino Raiola, iar Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul „diavolilor roșii”, a lansat un nou atac la adresa impresarului italian.

Ole Gunnar Solskjaer, un nou atac la adresa lui Mino Raiola

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, a lansat un nou atac la adresa lui Mino Raiola, în războiul pe care impresarul italian îl are cu „diavolii roșii”, totul pornind de la Paul Pogba.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul norvegian a ținut să precizeze că Paul Pogba este jucătorul clubului, nu al lui Mino Raiola: „Paul este jucătorul nostru, nu al lui Mino Raiola. Nu am stat niciodată de vorbă cu Paul și să-i spun ce să-i transmită impresarului său. Nu am vorbit deloc cu Mino până acum”.

Cearta dintre Mino Raiola și Manchester United a pornit de la ratarea transferului lui Haaland

Ruptura dintre Manchester United și Mino Raiola a pornit de la ratarea transferului lui Erling Haaland, care a ales să se transfere la Borussia Dortmund. Oficialii „diavolilor roșii” l-au acuzat pe impresarul italian că l-a sfătuit pe atacantul norvegian să nu semneze cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

Mino Raiola a luat „foc” când a auzit acuzațiile și a declarat că nu va mai aduce niciun fotbalist pe „Old Trafford”: De astăzi înainte nu le mai aduc niciun fotbalist.

Ar fi fost în stare să-i ruineze până și pe Diego Maradona, Pele și Paolo Maldini”.

„Pentru Paul m-am certat până și cu Sir Alex Ferguson! El era singurul care îi spunea nu la antrenamente și asta nu i-a plăcut niciodat, din acest motiv dă vina pe mine

ADVERTISEMENT

Acum problema lui Paul este Manchester, un club departe de realitatea fotbalistică. Lui îi trebui un club exact cum era Juventus când el a ajuns acolo”, a mai spus Mino Raiola.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Mino Raiola, conoform transfermarkt.com
Tags: