Life

Telenovela Prodan-Reghecampf nu este singura! Divorțurile celebre din România cauzate de o a treia persoană

Telenovela Prodan-Reghecampf a acaparat de câteva zile bune întreaga atenție a publicului, însă nu este singurul divorț cu cântec din showbiz!
13.10.2021 | 13:24
Telenovela ProdanReghecampf nu este singura Divorturile celebre din Romania cauzate de o a treia persoana
Cele mai celebre divorțuri din România, în afară de cel dintre Prodan și Reghecamăpf
ADVERTISEMENT

Pe lângă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o serie de cupluri celebre din România s-au destrămat după ce la mijloc au apărut terțe persoane.

Putem enumera, pe scurt, divorțurile dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică, Alex Velea și Ana ori Petre și Mioara Roman, printre altele.

ADVERTISEMENT

Viețile amoroase ale vedetelor au fascinat dintotdeauna publicul, mai ales când despărțirile s-au produs pe neașteptate. În cazul cuplurilor a căror despărțiri au anumite similitudini cu separarea momentului a apărut de fiecare dată o a treia persoană.

Alte divorțuri celebre, în afară de cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, cauzate de o a treia persoană

Andreea Marin și Ștefan Bănică, cuplul anului 2006, cel în care s-au căsătorit, au avut o poveste de iubire timp de 7 ani, din care s-a născut Violeta. Fata a rămas cu mama ei, în cele din urmă. “Zâna Surprizelor” s-a luptat din greu să o ferească de lucrurile care s-au spus despre căsnicia ei.

ADVERTISEMENT

Presa mondenă scria, în urmă cu câțiva ani, că Bănică Jr. ar fi înșelat-o pe Andreea după doar doi ani de la căsătorie. Relația lor a ajuns la final în anul 2013. Motivul care a dus la separarea și în acte ar fi fost apariția cântăreței Lavinia Pârva în viața artistului, femeie cu care a făcut în timp un copil.

Andreea Marin a recunoscut într-o emisiune tv că a fost înșelată

Prezentatoarea TVR a recunoscut într-un interviu acordat lui Denise Rifai că a fost într-adevăr înșelată. „Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată.

ADVERTISEMENT

Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă“, sunt mărturisirile făcute, de curând, de vedetă la Kanal D.

Un alt cuplu a cărui relație ar fi fost umbrită, mai mult sau mai puțin de apariția unei alte femei, a fost cel format de Alex Velea și Ana. În viața inventatorului trapanelelor a apărut superba Antonia, care, la rândul ei, era într-o relație dificilă cu Vincenzo Castellano.

ADVERTISEMENT

Velea a negat de fiecare dată că ar fi înșelat-o pe soția lui cu interpreta hit-ului „Marabou”, spunând că în momentul în care s-a decis să fie cu Antonia căsniciile amândurora erau deja ruinate. Telenovela a continuat până de curând. Fostul soț al Antoniei i-a acordat cu greu divorțul.

Și despărțirea dintre Velea și fosta soție s-a produs oficial în același an în care Andreea Marin i-a spus „adio!” lui Bănică, 2013.

Mioara și Petre Roman, despărțire după 30 de ani de căsnicie

Din lista divorțurilor pline de controverse nu puteau lipsi nici Adrian Enache și Corina. Cei doi s-au distanțat definitiv în anul 2009. Actorului i s-au aprins prea mult călcâile după Iuliana Marciuc, cu care este și astăzi împreună, dar fără gândul de a se căsători.

Din seria personalităților cu despărțiri spumoase nu scapă nici politicienii. Petre Roman și Mioara, cel mai longeviv cuplu din această serie, au luat-o pe drumuri diferite în anul 2007, după 30 de ani de căsnicie.

Fostul premier al României și-a refăcut viața cu artista basarabeancă Silvia Chifiriuc, cu care are un copil. Chiar Mioara Roman a recunoscut la un moment dat că infidelitățile soțului ei au dus la divorț, printre altele.

Borcea a lăsat-o pe Mihaela pentru Alina Vidican, ca mai apoi să o părăsească și pe aceasta pentru Valentina Pelinel

„Habar nu aveți de câte ori m-a înșelat”, este declarația, mai mult decât sugestivă, a Mioarei Roman pentru cancan.ro, făcută în urmă cu ceva timp.

De departe, cel mai spectaculos divorț a fost cel dintre Cristi Borcea și Mihaela. De fapt, aici vorbim despre două divorțuri cauzate de apariția unei alte femei.

Borcea a fost căsătorit cu Mihaela, timp de 22 de ani. Povestea lor de iubire a fost umbrită de focoasa Alina Vidican, de care fostul patron de la Dinamo avea să se despartă apoi pentru cea care îi este actuala nevastă, Valentina Pelinel. Asta da telenovelă!

ADVERTISEMENT