Sport

Telenovela Ronaldo la final? Cristiano se poate reîntoarce în Serie A și Champions League, la Napoli!

În cele din urmă, dorința lui Cristiano Ronaldo de a pleca de la Manchester United pentru a juca în Champions League pare să se îndeplinească grație unui împrumut la Napoli.
29.08.2022 | 21:09
Telenovela Ronaldo la final Cristiano se poate reintoarce in Serie A si Champions League la Napoli
Presa italiană scrie că Ronaldo ar putea ajunge, sub formă de împrumut, la Napoli. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Din momentul în care a fost clar că Manchester United nu prinde Champions League, Cristiano Ronaldo a fost decis să părăsească gruparea din Premier League pentru a putea juca în cea mai importantă competiție inter-cluburi. Și, dorința pare că i se va îndeplini în ultimele zile de mercato.

Ronaldo a acceptat să fie monedă de schimb pentru Osimhen

Întreaga vară, Jorge Mendez a căutat soluții pentru a-i găsi lui Cristiano Ronaldo o echipă de Champions League. Competiția în care portughezul este golgeterul all-time.

ADVERTISEMENT

A primit însă doar refuzuri. Și cum perioada de mercato se apropie de final, șansele portughezului de a pleca se reduceau simțitor cu fiecare zi trecută.

Însă, în cele din urmă, potrivit presei italiene, s-a găsit soluția. Manchester United și-l dorește pe Victor Osimhen. Și pare că l-a convins pe Aurelio De Laurentiis să-l includă în tranzacție și pe lusitan.

ADVERTISEMENT

Acesta cerea 130 de milioane de euro pentru atacantul nigerian. Însă ar accepta propunerea englezilor de a plăti 100 de milioane și de a-l avea pe Cristiano Ronaldo sub formă de împrumut.

Corriere della Sera scrie că De Laurentiis și-a întrerupt vacanța și s-a reîntors deja la Napoli. Și i-a convocat pe directorul Cristiano Giuntoli și CEO Andrea Chiavelli pentru a discuta această afacere.

ADVERTISEMENT

Și oferă detalii suplimentare. Astfel, președintele lui Napoli este dispus să renunțe la drepturile de imagine ale jucătorului. Pentru că se așteaptă ca sosirea portughezului să genereze oricum venituri substanțiale.

În plus, nu va avea probleme nici în ceea ce privește salariul jucătorului, de 24 de milioane de euro. Pentru că, Manchester United va plăti mai bine de trei sferturi din acesta pe perioada în care jucătorul va evolua la Napoli.

ADVERTISEMENT

Astfel că rămâne un singur semn de întrebare. Mai exact, dacă nu cumva transferul lui Antony, pentru care englezii au anunțat că vor plăti 100 de milioane de euro, va pune în pericol această tranzacție. Cu siguranță, ne vom lămuri rapid.

ADVERTISEMENT