Life

Anamaria Prodan primește lovitura finală: Corina, iubita lui Reghecampf, este însărcinată în 3 luni! Exclusiv

Antrenorul Craiovei are o relație oficială cu altă femeie, Corina Bilcon, cea care, conform informațiilor FANATIK, îi va dărui o fetiță peste aproximativ jumătate de an.
10.10.2021 | 12:10
Anamaria Prodan primeste lovitura finala Corina iubita lui Reghecampf este insarcinata in 3 luni Exclusiv
Telenovela s-a încheiat! Anamaria Prodan primește lovitura finală: Corina, iubita lui Reghecampf, este însărcinată în 3 luni Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariajul ce părea de succes dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este deja istorie! După luni întregi în care toată lumea a comentat și a speculat pe la colțuri problemele de familie dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, FANATIK pune punct telenovelei: iubita lui Reghe, Corina, este însărcinată în aproape trei luni!

Bomba îi explodează, practic, direct în față Prodancei, devenind clar că despărțirea dintre antrenorul Craiovei și fostul impresar este definitivă, iar divorțul iminent! „Soarele meu a apus!”, ca s-o parafrazăm pe Anamaria Prodan…

ADVERTISEMENT

Reghe are o parteneră oficială: Corina Bilcon, din Deva. Cei doi nu-și mai ascund relația de iubire

În ciuda încercărilor disperate ale Anamariei Prodan de a-și salva căsnicia, un lucru a devenit cert: Laurențiu Reghecampf trăiește o nouă poveste de dragoste cu o fată din Deva, Corina Bilcon. Relația este cât se poate de serioasă, tehnicianul oltenilor fiind decis să meargă mai departe prin viață alături de superba brunetă cu care deja locuiește în acest moment.

De altfel, Reghe, conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, se gândește tot mai apăsat la nuntă, iar în ceea ce o privește pe fosta soție, Anamaria Prodan, a anunțat-o sec că nu mai este loc de nicio împăcare și abia așteaptă să semneze actele de divorț.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și Corina se afișează deja împreună, nu mai ascund faptul că s-ar iubi și formează un cuplu solid, iar Reghe pare să fie mai fericit ca niciodată alături de tânăra care s-a mutat în casa lui, la Craiova.

Laurențiu Reghecampf va deveni tată de fetiță! Noul cuplu se gândește serios și la nuntă

FANATIK a aflat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tată. Pentru a treia oară! Corina Bilcon este însărcinată în trei luni, iar cei doi au primit vestea cu mare bucurie. Dacă până acum Reghe a fost tată de băieți, Luca și Laurențiu jr, de această dată el va deveni tată de… fată. Conform primelor investigații, Corina ar putea avea o fetiță, la fel de frumoasă ca ea!

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de FANATIK din anturajul cuplului, Laurențiu și Corina sunt deciși, cât de curând, să își unească destinele printr-o nuntă fastuoasă. Lucrurile par să fie aranjate și în această direcție, Reghe și Corina dorindu-și să le fie naș chiar patronul CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc, dar și un afacerist foarte discret și de bun simț.

Anamaria Prodan: „Vreau să adopt un copil”

Anamaria Prodan, se pare, a aflat și ea că rivala este însărcinată! A fost lovitura finală pentru mariajul ei cu „Soarele Reghe”. Chiar dacă încearcă să pareze, ia premii, participă la evenimente, se forțează să fie activă public, Prodanca este pur și simplu devastată! Absolut omenește, după o relație lungă, de succes, ce părea să nu se termine niciodată…

ADVERTISEMENT

De curând, parcă reacționând la șocul că Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tată (dar nu cu ea!), Prodanca anunța că dorește să fie din nou mamă. Pe canalul de YouTube „Fiță cu Adiță”, ea declara că se gândește tot mai intens să adopte un copil! O reacție ce spune totul despre furtuna din sufletul fostului impresar…

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat „șocul anului”: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează!

La începutul lui iunie 2021, o veste-bombă zguduia lumea sportului și a showbiz-ului: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! La vremea respectivă, Anamaria Prodan nega cu vehemență informația publicată în exclusivitate de FANATIK, susținând că totul este o invenție de presă.

Iar asta, deși, Laurențiu Reghecampf a fost mai mult decât direct în a explica situația delicată. Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, spunea Laurențiu Reghecampf pentru FANATIK la vremea respectivă.

În ciuda poziției ferme a lui Reghe, Anamaria Prodan nu a acceptat nici până în ziua de astăzi ideea divorțului, insistând disperată să-l țină pe actualul antrenor al Craiovei alături de ea cu orice preț. A urmat o campanie de diversiuni, exagerări siropoase și invenții, prin care Prodanca a încercat să demonstreze opiniei publice că mariajul cu soțul ei este lapte și miere și că tot ceea ce scria media despre despărțire era doar o campanie murdară, instrumentată din umbră de dușmani imaginari, menită să le distrugă fericirea și armonia.

„Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună!”, declara, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Vestea că noua iubită Corina este însărcinată pune punct, practic, acestei telenovele!