Fotbal international

Telenovela Suarez continuă: Barcelona îi blochează transferul la Atletico Madrid!

22.09.2020 | 15:31
Telenovela Suarez continua Barcelona ii blocheaza transferul la Atletico Madrid
ADVERTISEMENT

Povestea lui Luis Suarez la Barcelona părea încheiată, atât clubul cât și jucătorul fiind eliberați că au scăpat unii de alții, doar că Barca a blocat în ultima secundă transferul uruguayanului la Atletico Madrid, unde era dorit de Simeone.

Atacantul de 33 de ani, a aflat cu stupoare că i-a fost blocat transferul pentru că președintele Bartolomeu a decis că nu vrea să-l cedeze unei rival din Spania, după ce Suarez se înțelesese deja în privința contractului cu madrilenii.

ADVERTISEMENT

De luni, fotbalistul a reluat antrenamentele pe Camp Nou și nu este exclus să îl vedem pe teren din nou în tricoul Barcelonei, mai ales că are o relație foarte bună cu Messi.

Barcelona refuză să îi plăteasca bani în plus pentru golurile marcate

Ruptura dintre Suarez și conducerea Barcelonei a survenit datorită faptului că oficialii nu vor să îi mai acorde atacantului bonusuri pentru golurile marcate, iar dacă cele două părți vor rezilia în cele din urmă contractul, Suarez nu va avea voie să se transfere la niciun alt club din Spania.

ADVERTISEMENT

Această ipoteză a fost confirmată și de jurnaliștii de la ziarul AS, care spun că Barcelona trebuie să îi achite o parte importantă din contract pentru ca Suarez să plece de pe Camp Nou, la fel cum Real Madrid a fost nevoită să procedeze și în cazul lui Gareth Bale: ,,Refuză să plătească golurile pe care Suarez le va da în La Liga”, au detaliat jurnaliștii de la AS.

Totuși, dacă Simeone îl dorește cu adevărat, va trebui să plătească o sumă considerabilă pentru transferul uruguayanului la Madrid, doar că Atletico deja i-au oferit o grămadă de bani la semnătură lui Suarez, pentru că ar fi venit liber de contract.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid îi oferă lui Luis Suarez 18 milioane de euro!

Suarez putea câștiga la Madrid un salariu fabulos pe perioada contractului de 2 ani: 9 milioane de euro net anual, pentru atacantul ajuns la 33 de ani, mult peste salariul oricărui alt jucător din lotul madrilenilor.

Telenovela continuă și se complică, Suarez mai putând să semneze cu Atletico, doar după ce Morata semnează cu Juventus, iar Depay va fi adus pe Camp Nou, doar dacă Barca reușește să scape de Suarez.

ADVERTISEMENT

Uruguayanul mai are un an de zile contract cu catalanii, iar jucătorul încearcă să ajungă la un consens cu clubul, pentru a primi măcar o parte din salariul stelar de 24 de milioane de euro brut, conform Marca.

Suarez a dat de probleme și în Italia, unde este acuzat că a trișat la examenul pentru obținerea cetățeniei și se pare că uruguayanul ar fi primit răspunsurile dinainte, reușind să termine testul în doar 30 de minute, deși avea nevoie de două ore, conform oficialilor de la Universitatea din Perugia, unde Suarez a susținut examenul.

Autoritățile au reacționat: ,,Nu vorbește un cuvânt de italiană. Nu știe să conjuge verbe, le folosește doar la infinitv. Dacă jurnaliștii i-ar pune câteva întrebări, s-ar pierde. Câștigă 10 milioane de euro de pe an, deci trebuie să treacă examenul”, au declarat cei de la Universtitatea din Perugia, conform Repubblica.

 

 

ADVERTISEMENT