Sport

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid revine în actualitate. PSG se teme că-și va pierde starul la vară

Chiar dacă a semnat prelungirea contractului cu PSG, Kylian Mbappe este tot cu gândul la Real Madrid și un transfer pe Santiago Bernabeu ar putea avea loc în vară.
18.01.2023 | 15:07
Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid revine in actualitate PSG se teme casi va pierde starul la vara
Chiar dacă a semnat prelungirea contractului cu PSG, Kylian Mbappe este tot cu gândul la Real Madrid și un transfer pe Santiago Bernabeu ar putea avea loc în vară. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Imediat după Cupa Mondială a apărut informația că starul francez este nemulțumit de cum decurg lucrurile la campioana din Ligue 1 și este hotărât să plece la finalul sezonului.

Noi dezvăluiri despre un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid

În vara anului 2022, Kylian Mbappe a decis să refuze oferta de transfer primită de la Real Madrid și să-și prelungească înțelegerea cu PSG, la presiunile venite din partea unor înalți oficiali din Qatar și a președintele francez Emmanuel Macron.

ADVERTISEMENT

Între timp, lucrurile par că s-au schimbat radical, iar publicația The Athletic anunță că mutarea atacantului pe Santiago Bernabeu a revenit în actualitate. Mai mult, conducătorii lui PSG se tem din ce în ce mai mult că-și vor pierde vedeta.

Cum este posibil acest lucru? Parizienii au anunțat că Mbappe și-a prelungit contractul până în 2025, dar de fapt înțelegerea este valabilă doar până în 2024, cu drept de prelungire pe încă un an, dar doar din partea jucătorului.

ADVERTISEMENT

În plus, în acest contract cu PSG ar exista o clauză care îi permite lui Kylian Mbappe să plece în vara anului 2023 dacă își dorește pentru o sumă de 150 de milioane de euro, plus bonusuri de performanță.

Real Madrid, pregătită să cheltuie un miliard de euro pentru aducerea lui Mbappe

Publicația britanică mai anunță că Kylian Mbappe s-a aflat în contact permanent cu oficialii lui Real Madrid după revenirea de la Cupa Mondială, iar jurnalistul Mario Cortegana a dezvăluit că ”galacticii” sunt singurii care îl pot lua pe fotbalist de la PSG.

ADVERTISEMENT

Florentino Perez, președintele madrilenilor, a trecut peste ”trădarea” din vară și este pregătit să cheltuie nu mai puțin de un miliard de euro pentru aducerea vicecampionului mondial. Real este gata să-i ofere lui Mbappe un contract pe patru sezoane în care să câștige numai din salariu 630.000.000 de euro, ceea ce înseamnă că venitul anual ar fi de peste 150 de milioane de euro.

În total, întreaga afacere, cu tot cu comisioane și taxe, ar urma să o coste pe Real Madrid aproximativ un miliard de euro, dar Perez este convins că va recupera banii în scurt timp din marketing.

ADVERTISEMENT

Aflat într-o relație rece cu Neymar de mai multă vreme, Kylian Mbappe pare să nu-l mai aibă la suflet nici pe Lionel Messi, după finala de la Cupa Mondială. Starul francez a decis să plece în vacanță chiar înainte ca argentinianul să revină la antrenamentele lui PSG, lucru perceput ca o sfidare la adresa campionului mondial.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,86 este cota pentru „total goluri PSG: sub 2,5” la meciul PSG – Reims!

ADVERTISEMENT