Life

Televiziunea care se luptă cu Netflix. Vine cu o mulțime de filme în această vară

Televiziunea care îți pune la dispoziție zeci de filme și seriale senzaționale, în mod gratuit. Nu rata această ocazie!
25.06.2024 | 00:27
Televiziunea care se lupta cu Netflix Vine cu o multime de filme in aceasta vara
Televiziunea care îți pune la dispoziție zeci de filme și seriale senzaționale. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Descoperă o selecție vastă de filme și seriale captivante, disponibile gratuit pe canalul acestui post de televiziune! Nu pierde ocazia de a te bucura de thrillere și mistere, care te vor ține cu sufletul la gură.

Televiziunea care îți pune la dispoziție zeci de filme și seriale senzaționale

Dacă te-ai plictisit de aceleași filme de pe Netflix, HBO sau alte platforme de streaming, este momentul să descoperi o nouă televiziune. Îți va captiva atenția cu seriale și emisiuni care nu te vor dezamăgi!

ADVERTISEMENT

DIVA te ademenește cu o altfel de propunere: o serie de filme polițiste franceze intitulată „Crimă în…”. Explorează o selecție captivantă de thrillere pline de suspans și investigații interesante care te vor ține cu sufletul la gură.

În luna iulie, pe DIVA, vor avea premierea cinci filme minunate care te poartă pe meleaguri franceze, potrivit news18.ro. În fiecare zi de miercuri, telespectatorii pot urmări povești pline de mistere criminale, cu plot twist-uri la care nu te-ai fi așteptat niciodată.

ADVERTISEMENT

Primul film francez din seria „Crimă în…” va fi difuzat pe 3 iulie și se numește „Crimele din Vercors”. Într-un sat din Alpii francezi, un cioban este găsit mort, iar întreaga comunitate își îndreaptă suspiciunile către fosta învățătoare.

Polițista Marion Guichard, jucată de Hélène Seuzaret, se aliază cu un expert în animale sălbatice, interpretat de Nicolas Gob, pentru a dezlega misterul. Pe măsură ce investighează evenimentele ce au dus la finalul tragic, legătura lor devine tot mai profundă și se transformă într-o poveste de dragoste neașteptată.

ADVERTISEMENT

Următorul film din serie este programat pe 10 iulie și se numește „Crimele din Lorena”. După ce un cadavru este descoperit în fortăreața din Bitche, Locotenentul Nicolas Muller, jucat de Stéphane Bern, este trimis să investigheze o serie de crime aparent legate între ele. El face echipă cu Lola, interpretată de Lilly-Fleur Pointeaux, și descoperă ulterior că sunt rude! Mai mult, moștenirea lui de familie devine o amenințare.

DIVA prezintă o colecție de filme polițiste franceze pline de suspans

Pe 17 iulie, va fi difuzat filmul „Crimă în Toulouse”. În această poveste urmărim două personaje principale: bătrânul Căpitan Simon Keller și tânăra absolventă a Academiei de Poliție Cécile Gimet. Aceștia trebuie să descifreze legătura dintre o serie de cadavre și un cântec de Claude Nougaro. Pe parcursul investigației lor, vor fi nevoiți să confrunte secretele din copilăria lui Cécile, care vor ieși la suprafață într-un mod neașteptat.

ADVERTISEMENT

O săptămână mai târziu, pe 24 iulie, apare cea de-a patra parte, „Crima de pe plaja Omaha”. Căpitanul Eloïse Gentil și bătrânul ei tată, Robert, nu au mai vorbit de 20 de ani. Totuși, destinul îi aduce împreună într-o situație neașteptată: moartea unui fost soldat în vârstă de 91 de ani, găsit în uniformă militară, care sugerează o execuție neobișnuită. Robert, cunoscut ca un expert în istoria celui de-Al Doilea Război Mondial, devine cheia pentru rezolvarea acestui mister aparent fără soluție.

În ultima zi din lună, pe 31 iulie, seria polițistă ajunge la final. Ultimul film este intitulat „Crima de la Pointe du Raz”. Cadavrul unei bătrâne este găsit pe o plajă, iar căpitanul Jérémy Meyer, care urmează să se căsătorească în curând, decide să investigheze cazul. Acesta implică o legendă bretone veche despre Ankou, un spirit care aduce sufletele morților pe un țărm îndepărtat. Meyer face echipă cu Marie Leroy, o nou-venită din Bordeaux despre care crede că ascunde un secret înfricoșător.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink