Life

Dan Negru desființează găștile din televiziune: “Mulți prezentatori mediocri. Se angajează pile, neamuri sau yesmeni”

Dan Negru a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat de când apare pe micile ecrane, mai ales în calitate de prezentator. La ce ar trebui să renunțe televiziunea din România?
06.08.2022 | 13:30
Dan Negru desfiinteaza gastile din televiziune Multi prezentatori mediocri Se angajeaza pile neamuri sau yesmeni
Dan Negru a făcut o analiză despre televiziunea din România
ADVERTISEMENT

Televiziunea nu e o meserie ușoară, chiar și pentru regele audiențelor, Dan Negru! Realizatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” de la Kanal D a mărturisit pentru FANATIK prin ce situații neplăcute a fost nevoit să treacă în calitate de prezentator, dar și care sunt lucrurile pe care le-ar schimba la televiziunea de la noi.

Dan Negru a luat țeapă de la un politician: „Azi se află la pușcărie”

Dan Negru a răspuns, fără menajamente, făcând și o dezvăluire în premieră despre una din țepele pe care și le-a luat de la un politician. Negru a glumit pe seama acelui moment, spunând că acum omul respectiv este la pușcărie, însă, evident, nu din cauza țepei pe care i-a dat-o.

ADVERTISEMENT

Negru nu a vrut să ofere numele demnitarului respectiv. După felul în care a spus-o este vorba de cineva cunoscut. Nici în legătură cu felul în care a fost tras pe sfoară n-a vrut să ofere detalii.

De-a lungul anilor, realizatorul s-a confruntat cu situații destul de normale pentru munca în televiziune. I s-a întâmplat o singură dată ca un invitat să nu ajungă la filmări, așa cum i-a promis. O altă situație dificilă de care se poate lovi un prezentator este legată de lipsa de comunicare a invitatului. De la unii dintre invitați, uneori e nevoie să scoți cuvintele cu cleștele.

ADVERTISEMENT

„E dificil când ai un invitat care te anunță că nu mai vine în ultimul minut. Am pățit-o o singură dată în toată cariera mea și am avut sute de invitați.

În show-urile mele toți au fost paroliști. Un singur politician mi-a dat țeapă cândva. E la pușcărie azi, dar nu din cauza asta. Ha, ha…”, a dezvăluit Dan Negru pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Există producători care își angajează pile, neamuri sau yesmeni”

Având experiență în meseria pentru care e celebru, vedeta Kanal D a spus și ce ar schimba la lumea televiziunii de azi. Ca tablou general, nu este tocmai încântat de tot ce vede pe micile ecrane ori de lucrurile despre care știe că se petrec în spatele camerelor de luat vederi.

Negru consideră că există prea mulți realizatori mediocri. În opinia sa, pilele au început să muște din credibilitatea televiziunii azi.

ADVERTISEMENT

„Televiziunea ar trebui să renunțe la găști. Azi, televiziunea din România are mulți prezentatori mediocri pentru că există găști de producători/directori TV care își angajează pile, neamuri sau yesmeni.

Confortul lor de a lucra cu oameni comozi a făcut că televiziunea să decadă mult ca business în România”, este verdictul dat de Negru.

Kanal D pregătește un nou quiz-game: „Tu urmezi”

Dan Negru muncește la foc automat pentru un nou proiect important, tot la Kanal D. În urma succesului pe care l-a înregistrat cu „Jocul cuvintelor”, acestuia i s-a dat pe mână un alt proiect, „Tu urmezi!”.

Noul quiz-game cu întrebări de cultură generală va vedea lumina zilei cel mai probabil la toamnă. Preselecțiile pentru emisiunea de la Kanal D au început de ceva vreme. Dan Negru este la fel de entuziasmat în legătură cu acest proiect cum a acceptat cu brațele deschise și „Jocul cuvintelor”.

Dan Negru este unul din cei mai longevivi prezentatori din România. S-a făcut plăcut datorită unor formate precum „Ciao, Darwin!”, „Te pui cu blondele?” sau „Next star”. Nu mai vorbim de faptul că timp de zeci de ani a fost liderul incontestabil al Revelioanelor de la Antena 1.

 

ADVERTISEMENT