News

Televiziunea Realitatea, la un pas să fie închisă! Cozmin Gușă a făcut deja anunțul

02.04.2019 | 10:26
Televiziunea Realitatea la un pas sa fie inchisa Cozmin Gusa a facut deja anuntul

Probleme pentru Realitatea TV. Postul de știri a intrat oficial în faliment. Anunțul a fost făcut chiar de Cozmin Gușă, patronul canalului TV. Acesta se arată dezamăgit de decizia instanței, care a respins planul de reorganizare propus de conducerea televiziunii.

Realitatea TV intră în faliment. Anunțul lui Cozmin Gușă

Postul Realitatea TV intrase în procedura de insolvență în septembrie 2011, iar acum judecătorii au pronunțat falimentul societății care operează canalul de știri, în ciuda faptului că exista un plan de organizare aprobat în prealabil de creditori, prin care aceștia urmau să-și primească datoriile.

Cel puțin așa susține Cozmin Gușă, în anunțul făcut duminică seara, chiar pe postul de televiziune pe care îl patronează.Totodată, Gușă a lansat un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care îl acuză că încearcă din răsputeri să închidă Realitatea TV.

Ce spune Cozmin Gușă, după ce postul său, Realitatea TV, a intrat în faliment
Ce spune Cozmin Gușă, după ce postul său, Realitatea TV, a intrat în faliment

Liviu Dragnea, atacat de Cozmin Gușă, după ce Realitatea TV a intrat în faliment

Domnul Dragnea și cei din statul paralel, respectiv Coldea, și-au văzut visul cu ochii. Au reușit, înaintea campaniei electorale, în ceastă seară, să obțină o decizie la cererea ANAF-ului, definitvă și irevocabilă, de intrare în faliment a Realității Media. Adică ceea ce ni s-a tot promis în guvernarea dragnea și în guvernarea Ponta, practic acum aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include și pe Coldea, a reușit să obțină această decizie în instanță, care este neașteptată pentru noi” , a declarat Cozmin Gușă.

Realitatea TV a rămas singura televiziune independentă, după ce și Digi a îngenuncheat.Nu era nevoie de Realitatea TV în campania electorală și, în condițiile înc are statul român este atât de slab au existat o sumă de excese în ultima perioadă, pe o parte a am reușit să le dejucăm.Presiunea politică a fost prea mare.

În ultimele trei săptămâni ni s-au blocat conturile de mai multe ori pentru a nu pute aplăti nici utilitățile, nici salarii.S-a încercat preluarea ilegală a brand-ului Realitatea de la OSIM.Acum trei săptămâni era să pierdem sediul, deși chiria era plătită la zi.Pentru că am reușit să rezistăm, azi a venit această lovitură de baros.Aveam un plan de reorganizare.Avem o altă licență de satelit, care este Realitatea PLUS” , a mai spus patronul postului de știri.

Tags: