News

Televiziunea Realitatea Plus a scăpat situația de sub control. S-a dublat numărul de cazuri de COVID-19 în doar trei zile

14.09.2020 | 17:36
Televiziunea Realitatea Plus a scapat situatia de sub control Sa dublat numarul de cazuri de COVID19 in doar trei zile
Televiziunea Realitatea Plus a scăpat situația de sub control. S-a dublat numărul de cazuri de COVID-19 în doar trei zile
ADVERTISEMENT

Situație alarmantă la postul de televiziune Realitaea Plus. Focarul de Covid-19 a fost depistat spre sfârșitul săptămânii precedente. Din păcate, după doar trei zile, numărul de cazuri s-a dublat.

Au fost șase persoane confirmate inițial, iar acum s-a ajuns la 13 oameni infectați cu noul coronavirus, potrivit G4Media. Angajații postului de știri lucrează în regia tehnică.

ADVERTISEMENT

”Facem permanent dezinfecție. Am făcut în ultimele două seri, facem și în seara aceasta”, a spus, vineri, Roxana Băncuță, directorul postului Realitatea Plus.

13 cazuri de COVID-19 la postul de televiziune Realitaeta Plus

”În cursul ultimei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează recomandările autorităților și ale specialiștilor, iar starea de sănătate a acestora este monitorizată în permanență”, a declarat Roxana Băncuță, conform G4Media.ro.

ADVERTISEMENT

”Toți colegii care au intrat în contact cu cei infectați au fost și sunt în continuare testați. În același timp, au fost luate măsuri suplimentare în REALITATEA PLUS. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, în plus față de dezinfecțiile care au deja loc de câteva luni în incinta companiei.

Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, lămpi UV și echipament de protecție. Vom continua să respectăm măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei”, a adăugat directorul postului de știri.

ADVERTISEMENT

Numărul exact de persoane infectate cu COVID-19 nu este confirmat. El urmează să fie precizat după ce se va încheia ancheta epidemiolgică.

În ciuda unui posibil focar și a faptului ca virusul se transmite ușor, regia de emisie de la Realitaea Plus continuă să funcționeze.

ADVERTISEMENT
  • ”Ne aşteptăm ca în luna octombrie să vedem efectele bineînţeles la reluarea mai multor activităţi: şcoală, revenirea la locul de muncă, la birouri, chiar dacă acolo sperăm să se respecte regulile, să se transmită mai puţin în zonele respective.”  – Raed Arafat.
ADVERTISEMENT
Tags: