Televiziunile se bat să transmită un meci din Liga a 4-a!

Filon Stan   
in Fotbal intern
02/04/2018, 14:26
Televiziunile se bat să transmită un meci din Liga a 4-a!

25 de mii de oameni vor fi în tribune la derby-ului din Liga 4 Steaua – Academia Rapid, care va avea loc pe data de 14 aprilie, chiar pe Arena Naţională! Mulţimea de spectatori prezentă a stârnit o reacţie pe măsură din partea televiziunilor din România.

Telekom a anunţat de vineri că va transmite partida pe Telekom Sport 2 şi pe siteul postului, însă şeful departamentului de marketing şi comunicare de la CSA Steaua spune că “nu s-a semnat nimic”. Spre clubul din Ghencea au început de vineri să vină ofertele, mai multe televiziuni exprimându-şi interesul de a transmite partida.

Cea mai bună ofertă va primi dreptul de televizare

Potrivit oficialilor stelişti, până la această oră nu a fost luată încă o decizie finală. “Întrucât organizăm această partidă exclusiv din venituri proprii, orice sursă de venit este de luat în considerare, iar aici intră şi drepturile TV. Mai aşteptăm două televiziuni să ne transmită poziţiile lor, după care vom lua o decizie. Desigur că suma oferită este importantă, dar va fi luată în considerare şi capacitatea de a face o puternică publicitate partidei, timpul de promovare fiind destul de scurt”, a declarat pentru ProSport Cristian Cîrlan, directorul departamentului de marketing şi comunicare de la CSA Steaua. 

Închide ×