News

Temperatura apei mării în săptămâna 16 – 22 septembrie. Vreme caldă pe litoral

16.09.2019 | 16:56
Temperatura apei marii in saptamana 16  22 septembrie Vreme calda pe litoral

Chiar dacă din punct de vedere calendaristic ar trebui ca toamna să își reintre în drepturi, vara se încăpățânează să ne părăsească. Astfel, și în săptămâna 16-22 septembrie vremea pe litoral este una perfectă pentru un sejur pe litoral. Temperaturile sunt destul de ridicate în această perioadă și vremea se va menține destul de frumoasă la malul mării, acest lucru fiind acompaniat și de o temperatură a apei foarte plăcută.

Ce temperatură are apa în săptămâna 16-22 septembrie

Luni, 16 septembrie, temperatura aerului a fost de 30 de grade Celsius, iar razele soarelui se mențin și în următoarele zile. De exemplu, marți, în Constanța, vremea va fi și mai caldă, de 32 de grade, în timp ce miercuri meteorologii anunță că vremea va fi de 27 grade Celsius. Temperatura apei va scădea destul de mult spre finalul săptămânii, cu temperature între 19 și 21 grade Celsius.

Interesant este că în toate aceste zile șansele de precipitații sunt destul de mici. ASta în timp ce temperature apei din marea Neagră a fost de 22 de grade Celsius în ziua de luni, 16 septembrie. De așteptat ca această să rămână în jurul acestei valori pentru următoarele două zile, în timp ce spre finalul săptămânii să se răcească destul de mult.

Temperatura apei mării în săptămâna 16-22 septembrie
Temperatura apei mării în săptămâna 16-22 septembrie *foto: infosudest.ro

Care este prognoza meteo pentru marți, 17 septembrie, în toată țara

Nu numai în Constanța va fi vremea deosebit de caldă pentru această perioadă. Astfel, prognoza meteo pentru 17 septembrie arată că în București termometrele se vor opri la 30 de grade Celsius, în timp ce seara vor fi, totuși, 13 grade. Și în Brașov turiștii și localnicii vor avea parte de o vreme bună. Sub Tâmpa temperatura va fi de 23 de grade și nu va coborî sub 13. Asta în timp ce la Iași va fi ceva mai răcoros, cu ceva șanse de precipitații, iar termometrul atinge 20 de grade.