News

Temutul interlop Alișor Sadoveanu, executat în stil mafiot în SUA. A primit un glonț în cap chiar de la un român

26.01.2021 | 08:26
Temutul interlop Alisor Sadoveanu executat in stil mafiot in SUA A primit un glont in cap chiar de la un roman
Alișor Sadoveanu, interlopul ucis în SUA. Foto: Realitatea
ADVERTISEMENT

Liderul unui clan de interlopi din București a fost executat în stil mafiot în Statele Unite ale Americii, după un conflict cu un rival.

Criminalul, un interlop din Buzău, și-a împușcat victima cu sânge rece și a fost prins în cele din urmă de polițiști.

ADVERTISEMENT

Ambulanța ajunsă la fața locului l-a găsit pe Alișor Sadoveanu într-o baltă de sânge, fiind prea târziu ca acesta să mai fie salvat.

Un interlop român a fost ucis cu sânge rece în SUA

Unul dintre martorii la crimă a filmat întreaga scenă și a pus la dispoziția autorităților filmarea, conform Realitatea PLUS.

ADVERTISEMENT

Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, era urmărit internațional de autoritățile române încă din 2018, când a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie.

Bărbatul a fugit în Statele Unite ale Americii înainte ca autoritățile din România să-i pronunțe sentința, însă a avut parte de un sfârșit tragic.

ADVERTISEMENT

Ajuns în Los Angeles, Alișor s-a asociat cu mai multe personaje controversate și a ajuns să-și păcălească rivalul din Buzău cu 200.000 de dolari. Acesta a și fost motivul crimei, interlopul din Buzău fiind decis să-și facă singur dreptate pentru țeapa primită.

Martorii au scăpat ca prin minune cu viața, pentru că temutul criminal avea gloanțe pregătite pentru toată lumea prezentă la fața locului și inteționa să-și omoare toți rivalii.  S-a răzgândit în ultima clipă și a luat-o la fugă înainte de a comite și alte crime.

ADVERTISEMENT

Trupul interlopului va fi repatriat în zilele următoare, costurile de 30.000 de dolari urmând a fi suportate de familie. La fel ca și în cazul lui Emi Pian, polițiștii se tem de un priveghi numeros, astfel că au luat legătura cu familia decedatului pentru a se asigura că nu vor exista astfel de situații.

ADVERTISEMENT