Life

Tendințe culori de păr pentru vară 2023. Care sunt cele mai populare nuanțe pentru podoaba capilară

Care sunt tendințele atunci când vorbim despre culori de păr 2023. Ce se poartă vara aceasta și ce spun specialiștii despre nuanțele care sunt în trend.
22.04.2023 | 20:00
Tendinte culori de par pentru vara 2023 Care sunt cele mai populare nuante pentru podoaba capilara
Culori de păr vară 2023. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Atunci când vine vorba despre culori de păr, opțiunile sunt vaste. Este firesc să fim copleșiți de informații care vin din toate părțile. Alegerea nuanței de păr perfecte poate fi o sarcină care să ne dea bătăi de cap. FANATIK îți spune ce culori de păr se poartă în vară 2023.

Ce culori de păr alegem pentru vară 2023

Anul 2023 vine cu câteva idei indrăznețe în materie de păr. Cu toate acestea, naturalețea podoabei capilare va fi mereu la loc de cinste. Atunci când ne facem o schimbare de look este important să ținem cont de trăsături și de ce se potrivește și cu tonul pielii.

ADVERTISEMENT

Culori de păr naturale

Indiferent de trenduri, nuanțele naturale vor fi mereu o opțiune cu care nu poți da greș. De asemenea, specialiștii în hairstyle preferă naturalețea.

“Se poartă nuanțele de bej, calde. Nu se mai poartă gri sau culori turbate. Încet-încet ne întoarcem la stilurile care erau pe vremuri. Nu se mai poartă culorile fake.

ADVERTISEMENT

Eu încerc să le fac pe clientele mele să adopte un stil cât mai natural. Le fac clientelor balayage, ombre, mai natural, astfel încât să le reziste cât mai mult vopseaua, să nu vină în fiecare lună la vopsit. Și în ceea ce privește lungimea și volumul, pun un pachet de extensii, nu mai mult.

Femeile trebuie să fie feminine, ele sunt frumoase naturale. Nu trebuie să fie toate la fel, dacă se poartă blondul, se vopsesc toate femeile blonde. Eu vreau să văd culori naturale, eventual adăugate niște șuvițe, niște lumini”, a declarat hairstylistul Bassam pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De la balayage, la nuanțe calde, uniforme, iată care sunt cele mai populare culori de păr pentru sezonul estival.

Brunetul luxos

O nuanță soft, cremoasă, potrivită pentru persoanele care nu vor să renunțe la părul închis la culoare. Cu accente calde și reflexii maronii, brunetul luxos, sau bogat, așa cum îl numesc specialiștii va fi la mare căutare nu doar în sezonul estival, ci pe tot parcursul anului.

ADVERTISEMENT

Scorțișoara

Nuanța care domină tendințele în 2023 este cu siguranță cuprul. Varietăți ale acestei culori sunt preferatele hairstyliștilor. Scorțișoara este un mix de ciocolatiu, șaten cu reflexii de cupru. Poate fi opțiunea ideală pentru vară, indiferent de nuanța pielii.

Blondul tigru

Când auzi denumirea acestei nuanțe, cu siguranță apare confuzia. Și nu, nu vorbim aici despre colorarea părului în dungi, asemenea unui tigru. Această culoare de păr este un blond cald, cu nuanțe de piersică. Ce poate fi mai potrivit pentru vară, dacă nu o culoare delicată, dar jucăușă în același timp.

Culori de păr îndrăznețe

Pentru persoanele mai îndrăznețe, care iubesc culorile de păr mai puternice, există câteva nuanțe care sunt la mare căutare anul acesta. Și atunci când vorbim de nuanțe mai nonconformiste pentru podoaba capilară, trendul merge tot în direcția culorilor calde. Așadar, iată cele mai în vogă culori de păr care te vor scoate din anonimat.

Cherry Cola

Una dintre culorile anului, care a fost adoptata în număr mare. Cherry Cola, așa cum îi spune și denumirea este brunetul roșiatic, dulce și jucăuș. Pentru persoanele brunete, este una dintre opțiunile distractive în materie de păr. În special dacă ai pielea mai deschisă la culoare, această nuanță este varianta ideală.

Roz Barbie

O culoare cool, care cu siguranță va face toate privirile să fie ațintite asupra ta. Nuanța perfectă de roz, pe care o regăsim deseori și la celebra păpușă. Pentru sezonul estival poate fi o opțiune fabuloasă, mai ales dacă ești adepta culorilor vii și în materie de outfit-uri.

Șaten violet

Tot din gama nuanțelor care impresionează la prima vedere face parte și șatenul violet. Mai deschis decât șatenul clasic și cu nuanțe de mov-purpuriu. Este o nuanță despre care specialiștii spun că se întreține destul de greu, deoarece trebuie reîmprospătată des. Însă reflexiile violet cu siguranță te vor face să te simți specială. O variantă ideală, mai ales că vara vine la pachet și cu sezonul festivalurilor.

ADVERTISEMENT
Tags: