Life

Tendințe în modă pentru vara lui 2022. Ce să nu-ți lipsească din garderobă ca să fii în trend

Specialiștii în modă au anunțat care sunt trendurile verii 2022. Există articole care nu trebuie să lipsească din garderoba persoanelor pasionate de fashion.
11.04.2022 | 19:03
Tendinte in moda pentru vara lui 2022 Ce sa nuti lipseasca din garderoba ca sa fii in trend
Trenduri fashion în vara 2022. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Când vine vorba de stil, în vara anului 2022, puțin este, de fapt, mai mult. Specialiștii și-au extras informațiile din prezentările modă ale marilor designeri și au dezvăluit care sunt trendurile.

Trenduri în materie de fashion. Ce se poartă în vara anului 2022

Unele dintre aceste trenduri pot fi considerate greu de înțeles, iar altele nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate. Fanatik îți spune ce se poartă în vara anului 2022.

ADVERTISEMENT

Fustele micro

A trecut ceva timp de când fustele micro nu au mai fost văzute pe podiumurile de modă, însă pare ca vremea lor a revenit. Miu Miu este brandul care a dat startul, iar acest articol vestimentar este văzut tot mai des purtat de celebrități sau în paginile revistelor cu specific.

Decupaje

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

O nouă zi, o nouă piesă decupată, sau cel puțin așa pare în ultima perioadă. Celebritățile iubesc acest trend, cu toate că a revenit în atenția pasionaților de modă încă de la începutul anului 2021. În vara lui 2022 articolele cu decupaje vor fi peste tot.

ADVERTISEMENT

Articole în culoare verde lime

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

Verdele lime este literalmente peste tot. Nuanța acidă și-a făcut loc în rochii de petrecere fanteziste, precum cele create de Valentino, Erdem, Christian Siriano, și în look-uri de vară semnate Stella McCartney sau Prabal Gurung.

Talia joasă

Cu toate că multe femei au fugit din calea articolelor de îmbrăcăminte cu talie joasă, acestea au revenit în trend, iar în vara anului 2022 o să le vezi tot mai des, fie în vitrinele de profil, fie purtate de cei pasionați de modă. Una dintre celebritățile care adoră aceste articole este, cu siguranță, Julia Fox.

ADVERTISEMENT

Blugii largi

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bella 🦋 (@bellahadid)

Generația Z încearcă să convingă pe toată lumea să se întoarcă la trendurile anilor ’90, de la sprâncenele subțiri și până la articolele vestimentare de la acea vreme. Blugii largi nu fac o excepție. Denimul supradimensionat se potrivește de minune cu topuri pentru ieșiri, dar sunt și o alegere naturală atunci când vrei să alergi prin oraș într-un mod confortabil.

Articole care nu trebuie să lipsească din garderobă în 2022

Pe lângă cele amintite anterior, specialiștii au enunțat și alte trenduri pentru vara anului 2022, precum penele sau rochiile maxi.

ADVERTISEMENT

Sutienele purtate pe post de topuri

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

Lenjeria purtată pe post de top a intrat deja în următoare sa etapă, a observat Cosmopolitan. Renunțarea complet la o cămașă este un look pentru fashionistele mai neînfricate, ducând piesa crop top la un cu totul alt nivel.

Penele

Articolele care au în structura lor pene au fost văzute recent la prezentările de modă, aducând atmosfera de petrecere și dinamismul pe podium.

Rochiile maxi

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emma Roberts (@emmaroberts)

Rochiile maxi oferă exact lejeritatea de care cineva are nevoie. Pot fi purtate indiferent de eveniment, de la o zi la plajă, până la nunți și aniversări, notează ELLE. 

Costumele elegante, în culori stridente

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lily Collins (@lilyjcollins)

Costumele cu pantaloni, care mai au și o culoare stridentă, vor fi la mare căutare în 2022. Supradimensionate sau nu, articolele ce amintesc de anii ’80 par să fie pe placul vedetelor. Inclusiv Justin Bieber a purtat un astfel de duo la Gala Grammy din acest an. 

ADVERTISEMENT
Tags: