Pariuri sportive

VIDEO / INCREDIBIL! Monica Niculescu i-a lăsat cu gura căscată pe americani! Vezi motivul

Românca Monica Niculescu, o altă jucătoare din România care a reuşit să impresioneze la US Open deşi a fost eliminată în turul doi, a devenit obiect de studiu pentru specialiştii americani....
01.09.2014 | 21:36
VIDEO  INCREDIBIL Monica Niculescu ia lasat cu gura cascata pe americani Vezi motivul

Românca Monica Niculescu, o altă jucătoare din România care a reuşit să impresioneze la US Open deşi a fost eliminată în turul doi, a devenit obiect de studiu pentru specialiştii americani. Aceştia au declarat-o jucătoarea cu “cea mai ciudată lovitură de forehand din tenis”.

Jurnaliştii de la New York Times au publicat un articol amplu despre tenismena Monica Niculescu. Românca, situată pe locul 68 în clasamentul WTA, s-a remarcat prin stilul său inedit. “Diferenţele pot fi şocante chiar şi pentru cei mai buni jucători”, au scris ziariştii americani după ce au cerut părerea mai multor specialişti care au analizat modul extrem de imprevizibil în care românca loveşte mingea, ce seamănă cu un slice.

“Slice-ul său este pur şi simplu incredibil. Nu este uşor ce face. Să fiu sinceră, am încercat la antrenamente, dar nu este uşor să fac precum ea. Este specială, e o jucătoare grozavă”, a comentat şi Simona Halep stilul lui Niculescu. “Este foarte confuz deoarece niciodată nu ştii cum îţi vine mingea. Cînd loveşte cu backhand-ul, joacă foarte rapid şi foarte direct”, a adăugat numărul 2 WTA.

De-a lungul timpului, mai mulţi antrenori au încercat să cizeleze jocul lui Niculescu, influenţat se pare ireversibil de lipsa unei pregătiri profesioniste în copilărie, însă aceştia au eşuat. “Pentru un sezon am zis că o să încerc să execut corect. Dar nu. Era în sîngele meu. Mă simţeam confortabil aşa. Dacă lovesc corect, simt că pot pierde în faţa oricui. Da, toată lumea este şocată, dar este acelaşi joc pînă la urmă”, a explicat jucătoarea de 26 de ani al cărei stil a ajuns să fie copiat de copiii din China.

VIDEO

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!