Tenisul românesc, pe cele mai înalte culmi! Avem 6 jucătoare în Top 70

Irina Aldea   
in Sporturi
15/04/2018, 16:22
Tenisul românesc, pe cele mai înalte culmi! Avem 6 jucătoare în Top 70

Parcursul foarte bun reuşit de Ana Bogdan la Bogota, unde a ajuns până în semifinale, îi asigură româncei de 25 de ani un important salt în ierarhia mondială. Sportiva din Sinaia va intra pentru prima oară în carieră în Top 70 mondial, confirmând astfel momentul excelent pe care îl traversează tenisul feminin din ţara noastră.

În acest moment, România reprezintă o adevărată forţă în tenisul mondial, oferind liderul mondial, Simona Halep, şi se laudă cu alte patru jucătoare clasate între primele 70 ale lumii: Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu. Începând de luni, lor li se va alătura şi Ana Bogdan.

România, o forţă în tenisul mondial

Pentru a ajunge în penultimul act al turneului de la Bogota, Ana Bogdan a jucat vineri două meciuri. Întâi a trecut de Anna Blinkova cu 1-6, 7-6, 6-4, într-un meci care începuse joi, dar a fost amânat din cauza ploii. Tot ieri, jucătoarea noastră a trecut în sferturi de Daniela Seguel, chilianca de pe locul 163 WTA. S-a terminat 6-1, 6-1. Poziţiile foarte bune ocupate de jucătoarele din România reprezintă o veste excelentă, în contextul duelului din Fed Cup cu Elveţia, care va avea loc la Cluj-Napoca, pe 21 şi 22 aprilie.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×