Fotbal international

Tensiune la antrenamentele lui Bayern. Robert Lewandowski și-a lovit un coechipier

29.09.2020 | 11:09
Tensiune la antrenamentele lui Bayern Robert Lewandowski sia lovit un coechipier
Altă faţă a lui Robert Lewandowski. Starul lui Bayern a intrat urât la un coechipier în antrenament. Foto: Kicker.de
ADVERTISEMENT

Neaşteptatul eşec şi încă unul sever înregistrat de extratereştrii Germaniei, Bayern Munchen, în campionat, cu Hoffenheim, a făcut să explodeze brusc tensiunea în tabăra câştigătoarei Champions League şi a Supercupei Europei.

La primul antrenament după umilinţa cu 4-1, starul echipei, polonezul Robert Lewandowski, care, spun surse apropiate de anturajul munchenezilor, este un car de nervi de când a aflat că anul acesta nu se va acorda Balonul de Aur, a intrat cu mare duritate la un coechipier. Polonezul crede că merita cu prisosinţă trofeul în acest an.

ADVERTISEMENT

Francezul Michael Cuisance, 21 ani, a rămas întins pe gazon, urlând de durere, însă acest lucru nu l-a impresionat în nici un fel pe agresorul său. Mai ciudat este faptul că nici un jucător de la Bayern nu a reacţionat şi nici nu a venit lângă victimă să vadă dacă este ceva grav.

Tensiune la Bayern. Lewandowski şi-a lăsat lat un coechipier la antrenament şi nimeni nu a intervenit

O asemenea atitudine de indiferenţă generală nu are cum să nu nască destule semne de întrebare privind relaţia de grup în vestiarul campioanei Germaniei. Nici măcar antrenorul Hansi Flick nu s-a implicat, preferând să rămână pe margine şi să conducă şedinţa de pregătire!

ADVERTISEMENT

La câteva zeci de secunde de la incident francezul a reuşit să se ridice şi urlând şi gesticulând s-a apropiat de Lewandowski, arătându-i urmele agresiunii. Nici de această dată Lewa nu a avut vreo reacţie.

Nu e la prima ieşire necontrolată la antrenamente

La finalul antrenamentului, polonezul a catadicsit să se apropie de Cuisance, dar fără a cere vreun moment scuze pentru intrarea extrem de dură şi fără sens. Abia atunci antrenorul Flick a venit la francez, l-a luat de gât şi a plecat cu el spre vestiar, punând capăt conflictului.

ADVERTISEMENT

Lewandowski nu este la prima ispravă de acest gen. În aprilie 2019, el a avut un conflict cu un alt francez din lotul lui Bayern, Kinglsey Coman, omul care a adus trofeul Champions League  cu lovitura sa de cap cu ochii închişi.

Au zburat mai întâi insulte, după care s-a ajuns la replici de box, atunci coechipierii intervenind şi oprindu-i să se desfăşoare pe cei doi pugilişti amatori. Cel mai greu de stăpânit a fost tot polonezul.

ADVERTISEMENT

În 2015, episodul Cuisance a avut o uvertură tot în cadrul unei şedinţe de antrenament. Cel care a fost victima unui atac dur a fost fundaşul central Jerome Boateng, care este un zdrahon cu muşchi de oţel şi care dacă nu ar fi fost calmat de coechipieri cu siguranţă ar fi încins un schimb de pumni cu Lewandowski.

ADVERTISEMENT