Sport

Tensiune maximă! Jucătorii lui Csikszereda au cântat imnul “Ţinutului Secuiesc” şi au fluturat steagul pe Giuleşti după finala Cupei Elitelor. Video exclusiv

Jucătorii lui Csikszereda U-19 au cântat imnul „Ținutului Secuiescu” după victoria din Cupa Elitelor cu Sepsi OSK U-19, scor 1-0.
19.05.2022 | 20:25
Tensiune maxima Jucatorii lui Csikszereda au cantat imnul Tinutului Secuiesc si au fluturat steagul pe Giulesti dupa finala Cupei Elitelor Video exclusiv
Jucătorii lui Csikszereda au cântat imnul "Ţinutului Secuiesc"
ADVERTISEMENT

Momentul este cu atât mai tensionat, cu cât recent, jucătorii naționalei României de hochei au cântat imnul „Ținutului Secuiesc” la Campionatul Mondial, după o înfrângere cu Ungaria.

Jucătorii lui Csikszereda au cântat imnul “Ţinutului Secuiesc”

Csikszereda U-19 a câştigat finala Cupei Elitelor după 1-0 cu Sepsi U-19. După scandalul de la hochei, unde jucătorii naţionalei României au cântat imnul “Ţinutului Secuiesc” la Campionatele Mondiale, exemplul a fost luat de tinerii ciucani.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Csikszereda U-19 au intrat pe gazon cu steagul “Ţinutului Secuiesc” şi au cântat imnul neoficial al provinciei la final.

La începutul meciului, doar trei jucători din cei 22 aflați la centrul terenului, au ținut mâna la inimă în momentul intonării imnului României.

ADVERTISEMENT

„Una e ce faci la tine în sufragerie, alta e când reprezinți întreaga țară”

Narcis Răducan a vorbit despre momentul din finala Cupei Elitelor, dar și despre postarea ministrului Eduard Novak de pe Facebook: „Să vă spun o chestie, am mulți prieteni din zona asta a țării, sunt oameni muncitori, foarte interesanți și am tot respectul pentru ei”.

„Totuși, eu nu vin aici la TV, cu un tricou cu numele cofetăriei mele. Așa și ei, când reprezinți și îmbraci tricoul țării noastre, nu cânți alt imn decât al țării pe care o reprezinți. Când ți-au pus blugii și ești singur, poți să cânți ce vrei tu, au cântece frumoase.

ADVERTISEMENT

Cred că ministrul Novak, care este un sportiv admirabil, trebuie să nu uite că reprezintă toți românii, deci nu poți să feliciți Sepsi și Voluntariului să-i urezi baftă. Una e ce faci la tine în sufragerie, alta e când reprezinți întreaga țară.

Și când eram la Târgu Mureș, fanii încurajau echipa și în română și în maghiară și era foarte ok. Bine, asta e cea mai mică problemă în România, dar sunt niște principii”, a mai spus Narcis Răducan, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
Tags: