Sport

Tensiune maximă la CSM București! O vedetă se revoltă: “Jucăm cum ne antrenăm! O săptămână mai mult decât mediocră”

Siraba Dembele a fost o reacție extrem de dură după remiza cu Rapid din derby-ul Ligii Florilor. Extrema stângă din Franța acuză antrenamentele de la CSM București.
30.08.2022 | 12:09
Tensiune maxima la CSM Bucuresti O vedeta se revolta Jucam cum ne antrenam O saptamana mai mult decat mediocra
Siraba Dembele mai are contract cu CSM București până la finalul sezonului. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Extrema stânga franceză Siraba Dembele a răbufnit după meciul din prima etapă cu Rapid, după ce „alb-vișiniile” au ratat la mustață victoria în ultimele secvențe ale partidei.

Siraba Dembele, atac la antrenorul Adi Vasile? „Jucăm cum ne antrenăm. Ce am învățat din asta?”

Căpitanul echipei naționale a Franței a avut parte de o reacție surprinzătoare pe pagina ei oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Meci egal, 31-31. Jucăm cum ne antrenăm. După o săptămână mai mult decât mediocră de antrenamente, am fost ‘răsplătite’ în acest weekend. Ce lecție am învățat din asta?”, a scris handbalista.

Siraba Dembele, reacție frustrantă pe pagina ei de Instagram
Siraba Dembele, reacție frustrantă pe pagina ei de Instagram.

Ulterior, Siraba Dembele a decis să șteargă postarea cu pricina, pentru a evita astfel discuțiile și eventuale interpretări.

ADVERTISEMENT

Siraba Dembele și-a prelungit contractul cu CSM București la finalul lui 2021

Dezamăgirea Sirabei Dembele este și mai mare, ținând cont că handbalista a decis să își prelungească contractul cu CSM București în urmă cu nouă luni. Înțelegerea expiră la finalul acestui sezon.

„Obiectivul meu principal este să câștig Liga Campionilor cu CSM București și cred că împreună vom reuși să îndeplinim acest vis”, a declarat Siraba Dembele la momentul în care a semnat cu CSM București.

ADVERTISEMENT

Rapid a dominat derby-ul din campionat cu CSM București și chiar s-a distanțat la cinci goluri în repriza a doua. „Tigroaicele” au reușit să revină în joc, însă „giuleștencele” au ratat victoria la ultima fază a meciului.

Adi Vasile, reacție surprinzătoare după ce a fost întrebat de salariul său de 10.000 de euro lunar: „Prin prisma muncii pe care am făcut-o, cred că am câștigat puțin!”

Adi Vasile a vorbit despre salariul de top pe care îl încasează la CSM București: „Prin prima rezultatului de anul trecut, nu! Prin prisma muncii pe care am făcut-o în ultimii doi ani, extra antrenor, cred că am câștigat puțin! Da, mi-ajung banii de la un salariu la altul, nu sunt cheltuitor, sunt chibzuit, deși știu să mă bucur de viață. Media este corectă, între munca depusă și rezultat.

ADVERTISEMENT

Nu cred că mă protejează domnul primar, dânsul înțelege că are nevoie de oameni de excelență în subordonatele Primăriei. Nu aș pune detașarea doamnei Gabriela Szabo de la CSM București într-o conexiune directă cu mine, cred că e cu totul altceva”.

CSM București a câștigat Supercupa României chiar în fața Rapidului, iar obiectivul principal este calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor și titlul în Liga Florilor.

ADVERTISEMENT