Fotbal intern

Tensiune maximă la U Craiova – FC Botoșani: „Cu FCSB vă dați la o parte, aici venirăți să ne rupeți picioarele!”

Tensiune maxima la U Craiova  FC Botosani Cu FCSB va dati la o parte aici venirati sa ne rupeti picioarele
ADVERTISEMENT

Nervi întinși la cote maxime în partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani! Silvian Cristescu i-a acuzat pe moldoveni că nu și-au apărat corect șansele cu FCSB, iar în partida de la Craiova au avut un joc extrem de agresiv.

Meciul a debutat cu o greșeală importantă de arbitraj, la primul gol marcat de FC Botoșani, iar Universitatea Craiova a mai cerut și un penalty.

ADVERTISEMENT

Situația a devenit din ce în ce mai tensionată, odată cu eliminările lui Țigănașu și Vătăjelu,olteanul fiind la al doilea cartonaș roșu după cel din partida cu FCSB.

Scandal-monstru în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”: „Cu FCSB vă dați la o parte, aici venirăți să ne rupeți picioarele!”

Fostul mare jucător al Universității Craiova, Silvian Cristescu, a coborât de la tribuna oficială în zona în care se aflau jucătorii de rezervă ai celor de la FC Botoșani și le-a adresat cuvinte grele, fiind la un pas de bătaie.

ADVERTISEMENT
Momentul in care Silvian Cristescu este oprit de stewarzi
Momentul in care Silvian Cristescu este oprit de stewarzi

Acesta a fost scos cu forța de mai mulți stewarzi, iar FANATIK a surprins de pe stadion acele momente șocante. Banca celor de la FC Botoșani a explodat de asemenea, iar conflictul a escaladat rapid și alți oficiali ai oltenilor s-au implicat de asemenea, așa că stewarzii au rămas în acea zonă pentru a păstra calmul.

Marius Croitoru, cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, nu a putut sta departe de acest conflict și a început de asemenea să urle către tribuna oficială, așa cum se poate vedea în imagine, iar meciul a fost întrerupt în minutul 41 și apoi prelungit cu patru minute.

ADVERTISEMENT
Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botosani, s-a implicat in conflictul pornit la oficiala
Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botosani, s-a implicat in conflictul pornit la oficiala.

Tensiunile au explodat, oltenii acuzându-i pe adversarii lor că joacă extrem de dur, lucru care nu se întâmplă în meciurile contra celor de la FCSB. „Cu FCSB vă dați la o parte, aici venirăți să ne rupeți picioarele!” au fost acuzele din partea celor de la Universitatea.

Universitatea Craiova – FC Botoșani două echipe care și-au „ieșit din pepeni” la fiecare duel

Universitatea Craiova și FC Botoșani au trăit meciul extrem de intens, iar jocul s-a aprins extrem de repede din cauza faulturilor dure, dar mai ales datorită arbitrajului centralului Barbu Marian.

ADVERTISEMENT

Arbitrul acordă lovitură liberă după ce Alexandru Țigănașu de la FC Botoşani i-a pus piedică lui George Câmpanu, iar fundașul stânga, Alexandru Țigănașu, a fost trimis la cabine.

Imediat, Bogdan Vătăjelu, fundașul dreapta al lui Marinos Ouzounidis a văzut și el al doilea cartonaș galben, în urma unui fault tactic prin piedică, la Al Mawas, în minutul 45. Și coșmarul a continuat pentru alb-albaștri, care în minutul 83 l-au pierdut și pe Nicușor Bancu, care a văzut direct cartonașul roșu și va lipsi două etape.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Tg. Jiu – Universitatea Craiova : 1,85 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT