Anunţul momentului! Veste dezastruoasă pentru Halep

Claudiu Melinte    Adrian Căpriţă   
în Nicio categorie
21/03/2014, 16:54
Anunţul momentului! Veste dezastruoasă pentru Halep GALERIE FOTO

UPDATE / Simona Halep s-a retras de la turneul de la Miami după ce a acuzat dureri la degetul operat în urmă cu cîteva zile. Românca urma să o întîlnească la ora 20:00 pe Dellaqua în turul doi al turneului din Florida. 

halep

UPDATE /Americanii de la ESPN i-au făcut un portret succint Simonei Halep. Aceştia au lăudat pofta de joc a româncei noastre

 “La cei 1,68 metri ai săi, Simona cîştigă datorită stilului extrem de agresiv şi este evident că se bucura de fiecare clipă trăită pe terenul de tenis. Halep a ajuns în acest an în semifinalele turneului de la Indian Wells, însă a pierdut în faţa numărului 3 mondial, Agnieszka Radwanska”, scriu cei de la ESPN.

haaalepppp

La rîndul ei Simona Halep le-a oferit jurnaliştilor de la ESPN un interviu înainte de meciul cu Dellaqua de la Miami:

“Si eu sînt surprinsă de această ascensiune. Nici eu nu mă aşteptam să intru în top 10 chiar din acest an, totul s-a schimbat în viaţa mea. Oamenii mă recunosc pe stradă, la cumpărături sau chiar şi cînd îmi parchez maşina. Este un sentiment plăcut, dar trebuie să continui să mă antrenez la capacitate maximă. Sper să rămîn în top 10. Trebuie să apar titlurile cîştigate pînă acum, va fi greu. Fiecare meci este dificil. Am aceleaşi greutăţi ca şi atunci cînd eram pe locul 40 WTA. Vreau să joc cît mai bine şi să mă bucur de tenis”, a spus Halep.

Simona Halep începe vineri aventura de la Miami, al doilea turneu Premier Mandatory al anului.

Adversara româncei din turul doi este Casey Dellacqua, jucătoare pe care a eliminat-o în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Turneul de la Miami este dotat cu premii în valoare de 4,720,380 dolari, iar cîştigătoarea va fi recompensată cu 787,000 de dolari şi 1000 de puncte WTA.

Românca începe turneul de pe poziţia numărul 5, cea mai bună clasare a unei jucătoare românce din istorie.

 

Închide ×