Tensiune în Turcia. Avioane de luptă turce au atacat două nave cu destinaţia Grecia

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 21:01
Tensiune în Turcia. Avioane de luptă turce au atacat două nave cu destinaţia Grecia

Avioane ale armatei turce au fost ridicate miercuri de la sol pentru a încerca să oprească două nave ale Gărzii de coastă turce care încearcă să ajungă în apele teritoriale ale Greciei, informează agenţia de presă Dogan, la cinci zile după tentativa de puci, relatează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

Avioanele de luptă F-16 ‘desfăşoară o operaţiune împotriva a două nave ale Gărzii de coastă în privinţa cărora s-a stabilit că încearcă să treacă în apel teritoriale ale Greciei’, scrie Dogan, fără a preciza cine se află la bordul acestora.

Armata turcă a afirmat după lovitura de stat eşuată de vineri noapte că nu există echipamente militare care să lipsească şi că se află pe deplin în controlul situaţiei, notează Reuters.

Sursă: www.agerpres.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×