Life

Tensiuni fără precedent la Survivor România! Zanni și Sebi au prins-o pe Elena vorbind despre ei pe la spate: „De ce mințiți, mă?”

12.05.2021 | 13:28
Tensiuni fara precedent la Survivor Romania Zanni si Sebi au prinso pe Elena vorbind despre ei pe la spate De ce mintiti ma
ADVERTISEMENT

Tensiuni fără precedent la Survivor România! Conflictul dintre Zanni, Sebi și Elena Marin se acutizează după ultima gală a eliminării în care concurenta i-a acuzat din nou pe cei doi că au jignit-o.

În clipul de promovare al ediției de joi, 13 mai, Zanni și Sebastian Chitoșcă ascultă o conversație pe care Elena o poartă cu Ștefan, în care dansatoarea se plânge de atitudinea lui Zannidache la adresa ei și a celorlalți.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt întrerupți la un moment dat din discuție, Zanni și Sebi ascultând în tufiș ceea ce povestesc despre ei, moment în care lucrurile încep să se complice.

Ce se întâmplă în noul episod Survivor România: Zanni și Sebi o prind pe Elena vorbind despre ei pe la spate

Eliminarea Irishei a scos la iveală ceea ce a văzut toată lumea. Echipa Faimoșilor este ruptă în două tabere și se pare că neînțelegerile dintre concurenți sunt tot mai mari pe măsură ce se împuținează și simt că finala se apropie.

ADVERTISEMENT

Elena s-a plâns apoi la testimoniale că nu este prima oară când este urmărită, după ce a fost prinsă bârfindu-i pe Zanni și Sebi. Aceștia au încercat să o confrunte cu adevărul, dar concurenta a dat-o cotită, cei doi vrând să demonstreze că ea ar fi cea care alimentează conflictele.

„De ce mințiți, mă?”, spun Sebi și Zanni ieșind din tufiș, după ce au ascultat declarațiile Elenei care nu au fost făcute de față cu ei.

ADVERTISEMENT

În ediția din 13 mai telespectatorii vor avea ocazia să vadă exact ce a spus Elena despre Zanni și Sebi și cum se va încheia tot acest conflict.

„El tace pentru că știe că ești penibilă”, îi spune Zanni Elenei Marin făcând referire la Ștefan, care pare să fie deocamdată doar un bun ascultător al plângerilor faimoasei.

ADVERTISEMENT

Ștefan nu vrea să mai audă de cei doi, nici măcar să îi salute

„Eu am luat decizia cu aceste două persoane să nu mai am nici legătura de salut”, mărturisește Ștefan, empatizând cu reclamațiile Elenei la adresa celor doi.

Tensiunea nu va cuprinde doar tabăra vedetelor, căci nici la Războinici lucrurile nu stau tocmai roz. Albert continuă să spună că există o operațiune împotriva lui, arătându-l cu degetul direct pe Sorin, care s-ar ocupa mai mult de denigrarea lui decât de concurs, angrenând și alte persoane în acest război personal, chiar și din echipa Faimoșilor.

Emisiunea Survivor România se difuzează de joi până duminică de la ora 20:00 la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT