Life

Tensiuni în casa Puterea dragostei. Cristina Dorobanțu l-a tras de urechi: „Când o să te oprești cu aceste răutăți?”

Au fost tensiuni de nedescris în casa Puterea dragostei în cea mai recentă gală eliminatorie. Unul din concurenți a scos-o din sărite pe prezentatoare.
12.07.2021 | 15:24
Tensiuni in casa Puterea dragostei Cristina Dorobantu la tras de urechi Cand o sa te opresti cu aceste rautati
Cristina Dorobamțu, prezentatoarea Puterea dragostei. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Puterea dragostei s-au certat ca la ușa cortului în gala care a avut loc pe 11 iulie 2021. Codruț, unul dintre cei mai vocali băieți din casă a devenit ținta Cristinei Dorobanțu.

Aceasta nu s-a putut abține și i-a pus o întrebare care i-a lăsat mască atât pe telespectatori cât și pe concurenți.

ADVERTISEMENT

Codruț și Victor au ajuns la cuțite, iar realizatoarea show-ului matrimonial i-a mai redus din glas lui Codruț în timpul galei.

Cristina Dorobanțu l-a tras de urechi pe Codruț de la Puterea dragostei

„Când o să te oprești cu toate răutățile, Codruț?”, l-a întrebat Cristina Mihaela Dorobanțu pe băiat.

ADVERTISEMENT

„Este o răutate?”, a întrebat la rândul lui Codruț. Prezentatoarea i-a întors răspunsul: „Nu știu. Depinde dacă ai făcut sau nu strategia împotriva lui Victor”.

Prezentatoarea a izbucnit în momentul în care Codruț a ieșit în față alături de Victor. Acesta l-a luat lângă el și i-a spus în mod ironic că îl susține.

ADVERTISEMENT

Partenerul Alexandrei a continuat cu ironiile spunând că nu i se pare normal să fie nominalizat de majoritatea fetelor pentru că Victor mai are multe de demonstrat. Evident, întreaga scenă nu a făcut decât să pună paie pe foc la tensiunea deja creată încă de la începutul emisiunii.

Marinescu, favoritul publicului. Teodora, eliminată

Teodora a fost concurenta eliminată în gala din 11 iulie, Victor primind o nouă șansă de a continua în competiție. Marinescu a fost desemnat de telespectatori preferatul săptămânii, el fiind cel care a intrat în posesia premiului de 1.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Nu toți telespectatorii au fost mulțumiți de deznodământul galei eliminatorii care a avut loc duminică. Cei care nu îl susțin pe Marinescu spun că voturile nu sunt pe bune, iar fanii show-ului sunt ignorați complet de echipa de producție.

„Staff-ul și producția respectați voturile noastre! Codruț, un măscărici. Vă rugăm luați măsuri cu agresorii!”, a scris cineva extrem de revoltat pe pagina de Youtube a reality-show-ului.

Și comportamentul lui Codruț din ultima perioadă a fost taxat de telespectatori. „Prea multe i se tolerează lui Codruț. De ce?”, a întrebat altcineva.

Competiția Puterea dragostei se apropie cu pași repezi de final. Finalul actualului sezon ar putea avea loc undeva la sfârșitul lunii august, la fel ca sezonul trecut. Concurenții se află în casa din Istanbul de la sfârșitul verii din 2020.

 

ADVERTISEMENT