Fotbal intern

Tensiuni în vestiarul lui Dinamo! “Greii” şi-au luat banii, jucătorii mai puţin vocali au primit “mărunţiş”! EXCLUSIV

06.11.2019 | 15:26
Tensiuni in vestiarul lui Dinamo Greii siau luat banii jucatorii mai putin vocali au primit maruntis EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Sunt tensiuni în vestiarul lui Dinamo, iar motivul nu este înfrângerea dureroasă cu U Craiova, scor 1-4, de la Severin. FANATIK a aflat că lotul lui Dusan Uhrin este rupt în două din cauza banilor, din moment ce salariile de pe luna septembrie au fost plătite preferenţial.

Banii, motiv de tensiuni în vestiarul lui Dinamo

FANATIK a aflat că o parte dintre jucătorii lui Dinamo şi-au primit banii pe luna septembrie aproape integral, aceştia făcând parte din nucleul fotbaliştilor vocali: Dan Nistor, Mattia Montini sau Ante Puljic. Cealaltă parte a lotului, mai exact jucătorii care nu au ridicat problema banilor prin declaraţii, a încasat jumătate sau, în unele cazuri, un sfert din suma promisă.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, atmosfera din vestiarul lui Dinamo este una tensionată. FANATIK a aflat că Ionuţ Negoiţă a dispus plata banilor, iar Bogdan Bălănescu, directorul general al “câinilor”, a fost cel care a făcut plata preferenţială la echipă. Decizia i-a scos din sărite pe jucătorii care nu au încasat tot salariul, iar după derby-ul cu U Craiova au apărut şi primele nemulţumiri exprimate public.

Ioan Filip, printre jucătorii care au primit “mărunţiş” din partea conducerii

La finalul meciului de la Severin, Ioan Filip şi-a însuşit rolul de căpitan al răsculaţilor din lotul lui Dinamo. Mijlocaşul de 30 de ani transferat în iarnă de formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a cerut ca FRF să se implice pentru ca fotbaliştii să primească banii direct din drepturile TV.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu ce jocuri se fac acolo sus. Deocamdată în defavoarea noastră, dacă nu suntem plătiţi. Avem ceva restanţe. S-a plătit ce s-a promis şi mai avem o lună restanţă. Nu cred că ar trebui să ne răsplătească, ar trebui să fie o normalitate. Să vorbiţi direct cu domnul Burleanu să facă ceva, să dea direct banii la jucători de la FRF sau de la televiziuni”, spunea Ioan Filip la finalul meciului U Craiova – Dinamo 4-1.

Dinamo se vinde pe 1 leu + 500.000 de euro

În urmă cu o săptămână, Ionuţ Negoiţă a susţinut o conferinţă de presă maraton şi a anunţat că este dispus să cedeze pachetul de 51% din acţiuni în schimbul sumei de 1 leu + 500.000 de euro. Cu această ocazie, omul de afaceri a susţinut că dacă echipa nu va încăpea pe mâinile unui nou investitor, clubul poate intra în impas financiar.

ADVERTISEMENT

“Decizia mea este ca pachetul majoritar de 51% din acțiuni să-l vând pe 1 leu. Asta înseamnă că cei care vin sunt obligați să aducă 500.000 de euro în societate pentru a aduce la zi datoriile din club. Aceasta este decizia mea. Sunt flexibil și cooperant. Dacă nu se face ceva într-o lună de zile, lucrurile devin periculoase. Nu mai aduc bani, gata”, anunţa Ionuţ Negoiţă.

Tags: