Life

Tensiuni între Alex Delea și Zanni la Survivor România: ”Sunteți două unelte”

Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan au revenit la Survivor România. Nimeni nu avea să știe însă ce tensiuni vor urma.
27.03.2023 | 21:24
Tensiuni intre Alex Delea si Zanni la Survivor Romania Sunteti doua unelte
Tensiuni între Alex Delea și Zanni la Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Surprizele se țin în lanț la Survivor România. Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan au revenit în competiția din Republica Dominicană. Daniel Pavel a anunțat numele lor încă de săptămâna trecută, însă de abia acum, cei patru au început să se implice.

Tensiuni între Zanni și Alex Delea la Survivor România

Iar în ediția de luni, 27 martie de la Survivor România, s-au putut observa niște tensiuni majore între Alex Delea și Zanni. Menționăm faptul că Alex Delea a câștigat Survivor România 2022, iar Zanni Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, este pentru prima oară când cei doi se întâlnesc pe același traseu. Nimeni nu avea însă să știe că între cei doi vor exista anumite atacuri. Totul a pornit din partea lui Zanni, după eșecul înregistrat de Alexandra Ciomag pe traseu.

Războinica a intrat pe traseu cu Bianca Patrichi, însă a făcut o greșeală. Astfel, fix în momentul în care a ajuns la proba finală, Alexandra Ciomag a fost nevoită să se întoarcă pentru a corecta greșeala. Apoi, aceasta a reluat din nou traseu, pierzând secunde importante.

ADVERTISEMENT

Evident, în tot acest timp, Bianca Patrichi era la proba finală și a reușit să aducă un punct Faimoșilor. După acest moment, Zanni a ținut să îi reproșeze lui Alex Delea că nu știe cum să își ”instruiască” echipa, având în vedere eșecul de pe traseu.

”Așa îi instruiești tu? (…) Faceți ceva acolo, sunteți două unelte.”, a fost remarca făcută de Zanni, râzând. De cealaltă parte, Alex Delea și-a păstrat calmul și nu a dat curs unui atac reciproc. Ulterior, norocul le-a strâns doar Războinicilor, care au reușit să ducă scorul la 5-1 la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Zanni și Alex Delea, împreună pe traseu

Aceste lucruri l-au enervat la culme pe Zanni, care s-a abținut cu greu. De asemenea, Faimosul a încercat să le dea mai multe sfaturi coechipierilor săi, astfel încât să nu se mai repede astfel de situații pe traseu. Chiar și așa, momentan s-ar părea că Războinicii sunt cei care vor câștiga Jocul pentru recompense.

Menționăm că în doar câteva minute, Zanni și Alex Delea vor urma și ei pe traseu. Daniel Pavel a anunțat o confruntare unică la Survivor România. Astfel, fix cei doi câștigători din ultimele două sezoane vor fi nevoiți să treacă prin aceleași probe.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut care dintre ei va reuși în final să aducă un punct echipei și dacă tensiunilor vor continua. Amintim și că Zanni a atacat-o indirect și pe Oana Ciocan, în timpul traseelor, însă nici Războinică nu a dat curs unor discuții mai aprinse.

ADVERTISEMENT