Sport

Tensiuni la CFR Cluj înainte de meciul cu AZ Alkmaar. Dan Petrescu, în pericol să fie demis! Cine i-ar putea lua locul

Dan Petrescu își joacă postul de antrenor în meciul cu AZ Alkmaar. Un nou eșec al campioanei ar putea aduce și un nou tehnician pe bancă.
21.10.2021 | 12:44
Tensiuni la CFR Cluj inainte de meciul cu AZ Alkmaar Dan Petrescu in pericol sa fie demis Cine iar putea lua locul
ADVERTISEMENT

Noul mandat pe banca CFR-ului s-ar putea încheia abrupt pentru Dan Petrescu. Echipa nu se regăsește, jucătorii sunt nemulțumiți, iar patronul Neluțu Varga, se știe, e iute la mânie.

Două eșecuri în ultimele cinci meciuri, în Liga 1 Casa Pariurilor, eliminarea prematură din Cupa României și parcursul modest din Conference League sunt detaliile care i-au pus la grea încercare răbdarea finanțatorului Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

Restanțele financiare și metodele de lucru ale lui Dan Petrescu au pornit o nouă revoltă în vestiarul campioanei

Atmosfera din vestiarul campioanei CFR Cluj este extrem de încinsă înaintea meciului cu AZ Alkmaar, programat joi, în etapa a treia din EUFA Conference League.

Conform GSP.ro mai mulți jucători se gândesc să plece de la gruparea feroviară din Ardeal, încă din această iarnă, iar unul dintre aceștia este chiar vedeta Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost dorit chiar de antrenorul Dan Petrescu, dar relația dintre cei doi este tensionată, menționează sursa citată. Internaționalul român este împrumutat de Kayseri până la finalul sezonului în curs, dar atacantul nu mai pare dispus să continue la CFR Cluj.

Metodele de antrenament și faptul că mulți dintre jucători prind puține minute, sau chiar deloc, plus datoriile clubului, două salarii plus alte bonusuri de performanță restante, au stârnit o veritabilă revoltă în lotul vișiniilor.

ADVERTISEMENT

Recunoscut ca un antrenor extrem de dur, care nu acceptă să-i fie pusă autoritatea la îndoială, Dan Petrescu a pierdut vestiarul campioanei, iar acest lucru se răsfrânge și în rezultatele echipei.

Adrian Mutu ar putea fi alegerea patronului Neluțu Varga, pentru banca tehnică

Patronul campioanei, Neluțu Varga, are o simpatie deosebită pentru fostul mare atacant Adrian Mutu, pe care a încercat să-l instaleze pe banca echipei clujene imediat după plecarea lui Edi Iordănescu, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate în luna mai.

ADVERTISEMENT

Conform GSP, tot ”Briliantul” este primul pe lista finanțatorului campioanei, mai ales că acesta este liber de contract după ce a fost dat afară de FC U Craiova din cauza rezultatelor modeste.

În acest moment singurul impediment în calea despărțirii de Dan Petrescu este clauza de reziliere a contractului, în valoare de 400.000 de euro.

Cum CFR a achitat deja o clauză consistentă antrenorului Marius Șumudică, atunci când l-a, cel mai probabil patronul Varga va amâna pentru o vreme înlăturarea lui Petrescu.

ADVERTISEMENT